Kari traa underställ ull rose, långkalsonger ull, fleece kari traa
Kläder, skor och accessoarer, Träningskläder

Kari Traa underställ i ull – snyggaste modellerna just nu!


Kari Traa underställ i ull har synts överallt i vinter. Det snygga mönstret har tydliga skandinaviska, framförallt norska, design-kopplingar. Grundaren av märket är en tidigare olympisk medaljör i skidor med samma namn som märket. Kari Traa var trött på att skidmodet var så mansdominerat i designen, med enkla färger och utan mönster. Hon ville skapa träningskläder för kvinnor som var feminina och vackra att bära. Kari Traa underställ i ull blivit populärt i Skandinavien och hela världen för sina fina mönster och komfort. Kollektionen har utökats med nya modeller och dem kan du se här nedan.

Från olympisk mästare till kläddesigner

Kari Traa föddes 1974 och vann norskt guld i olympiska spelen i puckelpist år 2002. Mellan träning och tävling brukade Kari sticka mössor och sy sin egen skidklädsel. Hon skapade skapa plagg som blev så populära bland vänner och skidåkare runt om i världen, att samma år som OS-guldet startade ett klädmärke i sitt eget namn.

Karis design har inspirerats av den robusta norska naturen, svåra väderförhållanden och skandinaviska hantverkstraditioner. Kollektionerna består av sportkläder som är utformade för att passa perfekt till kvinnokroppen och samtidigt uppfylla behoven hos en aktiv, sportig och äventyrlig livsstil. För henne finns inga motsättningar mellan stil och prestanda, och det bevisar hon inte minst i sina Kari Traa underställ.

Kari Traa underställ och fleece

Kari Traa underställ i ull samt jacka och byxor

 

Mössa HÄR / Jacka HÄR / Underställströja HÄR / Underställsset HÄR / Pannband HÄR / Fleecetröja HÄR / Underställsbyxa HÄR

Färgerna i kollektionen med underställ och fleece från Kari Traa går i grått, svart och rosa. Kläderna är figursydda och har en smickrande passform. Underställen är av hög kvalitet och tillverkade av en ull-blandning för att hålla värmen ordentligt.

Kari Traa Rose

Underställ Kari Traa ull mönstrat

1. Tröja / 2. Byxor / 3. Tröja / 4. Byxor / 5. Tröja / 6. Byxor

Kari Traa Rose är den mest populära designen bland alla varianter av underställ. Här syns understället i tre olika färger med samma mönster. Personligen är jag extra förtjust i det första setet med byxa och tröja. Det är även det som synts mest i sociala medier och på bloggar.

Fler underställ Kari Traa

Kari Traa funktionsunderställ rosa blått svart

1. Tröja / 2. Byxor / 3. Tröja / 4. Byxor / 5. Tröja / 6. Byxor

Här syns ytterligare tre varianter på underställ Kari Traa. Det första och andra setet är inte tillverkade av ull som de andra modellerna. Vissa kan tycka att ull kliar lite och föredra ett mer hudvänligt material. Jag som har provat dessa underställ i ull upplever dem dock inte som särskilt kliande utan väldigt behagliga att bära.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply yasmine mamma till dennis och angelina januari 20, 2018 at 4:13 e m

    så fina kör på det i vinter jag – när jag går på skidor

  • Leave a Reply