0

Köpvillkor

Allmänt

Fitnessfia.com erbjuder digitala produkter online till både privatpersoner och företag i Sverige, som innehar personnummer eller organisationsnummer.

För att genomföra ett köp hos oss krävs det att du är minst 18 år gammal. Om du är yngre än 18 år, krävs det att du har tillstånd för ditt köp från din legala vårdnadshavare. I händelse av kortköp av en minderårig, ansvarar den som givit tillståndet för att använda kortet.

Standardgarantier tillämpas på de produkter där det är relevant, och dessa garantier gäller enbart i Sverige samt för kunder som är de ursprungliga köparna.

Beställning

Beställningar kan endast läggas via vår webbplats fitnessfia.com. Om du har några frågor angående hur du gör en beställning, tveka inte att skicka ett mail till sofia@marsianog.com.

När du genomför en beställning innebär det att du accepterar våra köpvillkor och samtycker till att ditt namn samt person- eller organisationsnummer lagras i vårt kundregister. Ett köpeavtal är först bindande när vi har bekräftat din beställning genom att skicka en orderbekräftelse till den e-postadress du uppgett.

Vi förbehåller oss rätten att justera ordrar om leveransen av någon anledning inte kan utföras, och om du har lagt flera beställningar förbehåller vi oss även rätten att sammanföra dina beställningar och leverera dem gemensamt.

Priser och produktbilder

Alla priser vi anger är i svenska kronor och inkluderar moms. Det kan tillkomma fraktkostnader beroende på vilket leveransalternativ du väljer vid din beställning.

Produktbilderna på vår hemsida är inte en garanti för produkternas exakta utseende och egenskaper. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och har rätt att göra ändringar i produktinformation och priser utan tidigare meddelande.

Fitnessfia.com tar förbehåll för eventuella fel i priser, produktinformation eller annan information på webbplatsen. Om det finns några felaktigheter förbehåller vi oss rätten att korrigera dessa i efterhand. Vi förbehåller oss även rätten att göra prisjusteringar, avsluta försäljning, korrigera lagerdifferenser, hantera tekniska problem, ändra tekniska specifikationer och rätta eventuella skrivfel på vår webbplats eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar som beror på felaktigheter.

Personuppgifter

När du gör en beställning eller registrerar ett konto hos oss godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter inom ramen för vår verksamhet för att kunna erbjuda den service som du förväntar dig. Alla personuppgifter hanteras i enlighet med gällande dataskyddsförordning.

Den information du tillhandahåller om dig själv kommer att användas av fitnessfia.com för att hantera betalningar och leveranser. Vi garanterar att din information inte kommer att säljas eller överföras till tredje part.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar där personuppgifterna är felaktiga eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Copyright

Allt innehåll på den här webbplatsen, så som text, grafik, logotyper, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar och annan mjukvara, tillhör fitnessfia.com och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.

Frakt och leverans

Alla våra digitala produkter levereras per mail. Leveransen sker i form av en länk för nedladdning i orderbekräftelsen.

Kunden har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt för oss att fullfölja beställningen, till exempel om vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Kontakta vår sofia@marsianog.com om du önskar häva ditt köp.

Betalning

I kassan kan du välja mellan betalsätten faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning. Betalning sker genom vår betalningsleverantör Payson.

Payson kan komma att göra en kreditkontroll där så krävs för att kunna bevilja kredittid. Som kund förbinder du dig att betala inom utsatt tid för valt betalsätt. Betalning efter förfallodatum kan leda till dröjsmålsavgifter och ränta.

Ångerrätt och retur

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt LODA – Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. Varan behöver returneras i ett oförändrat skick för att du som kund ska få en fullständig kreditering.

För digitala produkter gäller inte samma ångerrätt. Om den digitala tjänsten tillhandahålls mot betalning, finns ingen ångerrätt om tjänsten har fullföljts och konsumenten uttryckligen har gått med på att tjänsten börjar utföras och att det därmed inte finns någon ångerrätt.

När det gäller digitalt innehåll som tillhandahålls mot betalning, tillämpas inte ångerrätten om konsumenten har gett sitt godkännande för att leveransen ska påbörjas, accepterat att det därmed inte finns någon ångerrätt, samt erhållit en bekräftelse/kopia på avtalet. Godkännandet ska vara en aktiv handling från konsumentens sida och kan inte ges genom en förvald kryssruta.

Trots det vill vi så klart att du ska vara nöjd med din produkt och ber dig maila oss på sofia@marsianog.com om du vill ångra ditt köp. Vi behöver följande information:

a) ordernummer (finns i din orderbekräftelse, på följesedeln eller fakturan) eller:

b) ditt namn och kontaktuppgifter

Återbetalning

Om du har en obetald faktura för din beställning, är det viktigt att du själv skjuter upp förfallodatumet. Detta kan du göra på payson.se. När vi har tagit emot din önskan om ångerköp, återbetalar vi hela köpesumman så snart som möjligt, men senast inom 30 dagar. Om du har betalat med faktura eller direktbetalning, överför vi pengarna till ditt bankkonto. Om du har betalat med kort, återbetalar vi retursumman direkt till ditt kort.

Reklamation

Om du har fått en defekt eller felexpedierad vara ber vi dig att omgående kontakta sofia@marsianog.com. Beskriv felet så utförligt som möjligt. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Du kan även gå vidare med ditt klagomål på EU:s gemensamma tvistlösningssida, den hittar du här: http://ec.europa.eu/odr.