Yogi tea relax bedtime womens energy olika smaker yogi te 2
Hälsa, Kost och mat, Kvinnohälsa

Yogi tea – mina 3 favoriter och varför de är bra för dig

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar


Yogi tea är ett märke på ayurvediskt och ekologisk te som jag tycker mycket om. Jag dricker te flera gånger varje dag och har alltid varit en riktig tedrickare. Det är först på senare år som jag ens börjat dricka kaffe (eller mjölk med kaffe som min syster säger). Många av de vanliga teerna du kan köpa i mataffären är bara vad som kallas infusion, dvs teblad som smaksatts med smakämnen. Yogi tea är äkta te med innehåll av örter, kryddor, bär och frukter. Det gör att det både är gott och hälsosamt.

Hos bodystore.com kan du köpa dessa hälsosamma yogi-teer.

Olika sorter yogi te

Yogi tea ekologiskt rooibos

Jag gillar att läsa på baksidan på yogi te och inspireras av de fina orden som står där.

Jag brukar dricka Relax, Womens energy och Bedtime teerna. Andra populära tesorter är: detox, choco och throat comfort (vid halsont). Här nedan kan du läsa om mina tre favoriter som jag dricker dagligen.

Yogi Tea Relax te

Budskapet med denna tesort är fred och lugn. I dessa turbulenta tider med ständig utveckling och nya intryck är det många av oss som känner ett stort behov av hitta lugn och ro. Yogi tea Relax innehåller blandning av lugnande och avslappnande örter för att hjälpa till med avslappning. Stressiga situationer uppstår dagligen, men det är bara du som kan välja om du vill dras med.

Teets innehåll av kamomill och lindblomma, gör att vi kan återfå balans i vår kropp och sinne. Nypon, apelsinskal och hallonblad ger en extra lenhet som ger en god smak. Jag brukar ta detta te mitt på dagen när jag har mycket att göra. Då lutar jag mig tillbaka en stund, kopplar av (och bort med tekniska produkter) samt njuter av den lugna stillheten av meditation. Köp Yogi Relax här.

Yogi Tea Womens energy

Yogi te kvällste kvinna detox kvällsro

Yogi teerna har fina budskap på te-flärpen som här om kärlek <3

I interaktionen mellan maskulin och feminin energi i våra liv, har den kvinnliga kraften många gånger underskattats i historien. Det här teet innehåller ingredienser som främjar den kvinnliga energierna och får oss att må bättre. Ni som följt mig vet att jag gärna skriver om kvinnohälsa och hormonbalans. Jag är även noga med att ta mina kosttillskott för att må så bra som möjligt.

Yogi tea Women’s Energy är ett ayurvediskt te med budskapet feminin kraft. Innehållet består bland annat av hibiskus, hallonblad, ingefära och angelikarot. Jag serverade detta te till min sambo och han var minst lika förtjust i det (tills han hörde vad det hette). Det är dessutom härligt lila i färgen. Köp Yogi Womens energy här.

Yogi Tea Bedtime – kvällste

Innan vi kan sova behöver vi tysta vårt sinne och stänga av “tankavdelningen”. Sinnet, som har irrat runt hela dagen, behöver få vila. Detta kvällste innehåller ingredienser som främjar sömn och lugn. Bara värmen av en kopp te kan få mig att bli lugnare och redo för sängen. Då Yogi Tea Bedtime är ett rooibos te innehåller det inget uppiggande ämne som vanligt svart och grönt te.

Det här teet är gott med en mild smak av kamomill, kakao och vanilj men med en ton av lite kraftigare kryddor som kryddnejlika, ingefära och svartpeppar. Jag brukar ta detta på kvällen för en bättre sömn i god tid innan innan sänggående (ca 2 timmar för att inte bli kissnödig på natten). Köp Yogi Bedtime här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Cosmopolitan Stories januari 10, 2018 at 8:09 e m

    Rooibos vanilj lät riktigt mumsigt 😀

    • Reply Fitnessfia januari 10, 2018 at 11:28 e m

      Ja, rooibos är så bra som kvällste. Gott och inte uppiggande.

    Leave a Reply