Vinterjacka 2018, varm vinterjacka, lång vinterjacka dam, dunjacka dam
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Ny Vinterjacka 2019? Här är mina favoriter bland vinterjackor i år


En snygg vinterjacka är en förutsättning för att överleva en svensk vinter. Vintern 2017/2018 flyttade jag hem efter att ha spenderat 1,5 år av och till i Rio de Janeiro, Brasilien. Efter att ha bott i värmen är en sak säker: jag vägrar att frysa! Som tur är behöver inte en varm vinterjacka vara en ful sådan. Jag har hittat massor med snygga vinterjackor och håller på som bäst att välja ut en ny. Min gamla har nämligen hängt med i flera år. Det är verkligen dags för en ny vinterjacka 2019! Vilken är din favorit?

Läs gärna även mitt inlägg om snygga fuskpälsjackor

Svart vinterjacka

Svart vinterjacka varm vinterjacka dun

En varm svart vinterjacka är aldrig fel, och passar till allt!

Jacka 1: En kort svart vinterjacka från D.Brand. Denna dunjacka har en skön huva och går upp helt i halsen (inga kalla vindar som blåser in!). Jag gillar att den här modellen är lite sportig men samtidigt stilren. De vita detaljerna på insidan ger jackan en lite exklusiv touch. KÖP HÄR.

Jacka 2: Snygg dunjacka från Hollies som går ner en bit på låret. När minusgraderna kryper ner kan det vara skönt att få lite värme runt bakdelen också! Kragen är i härlig fuskpäls som går att ta av. Stängs med dragkedja och knappar för att hålla kyla ute ordentligt. Dessutom har jackan muddar vid ärmsluten. KÖP HÄR.

Jacka 3: Lyxig svart Hollies vinterjacka (80% dun, 20% fjäder) med snygg passform. Skärpet i midjan skapar en snyggare siluett än vad man är van vid med vinterjackor. Mudd vid ärmsluten och huva med dragsko samt avtagbar fuskpäls. Insidan har leopardmönstrat foder, grr. KÖP HÄR.

Jacka 4: En klassisk svart dunjacka från Boomerang med fyllning av 90% dun och 10% fjäder. Den här är troligtvis den varmaste bland modellerna jag tagit fram som inspiration här. Huvan går att ta av, men jag skulle själv ha kvar den för att skydda mot snö och blåst. Boomerang-logga på ena ärmen. Dragskon nedtill göra att du håller dig varm även under en tuff vinter. KÖP HÄR.

Vit vinterjacka

Vit vinterjacka vit dunjacka

En vit vinterjacka är så snyggt mot den vita snön.

Jacka 1: Vit som snö är denna härliga vita dunjacka från D.Brand. De stilrena svarta detaljerna kontrasterar snyggt på denna vita vinterjacka. Det här är en bra allroundjacka, som är lätt att röra sig i. Luvan gör jackan extra varm och gosig. KÖP HÄR.

Jacka 2: Mycket prisvärd vit vinterjacka från Only. Den fina fuskpälskragen är en snygg detalj, likaså knapparna framtill. Den stora fördelen med den här jackan är dragskon i midjan, som markerar och även stänger ute kyla. Ytterfickor som är praktiska för exempelvis plånbok och nycklar. KÖP HÄR.

Jacka 3: Varm vit dunjacka från Tommy Hilfiger i en elegant kort modell. Jag gillar verkligen Hillfigers design i denna figursydda vinterjacka. Luvan är i fuskpäls och går att ta av. Ärmarna har muddar för att hålla dig kroppen varm under kalla vinterdagar. KÖP HÄR.

Jacka 4: Lång dunjacka i vitt från Chiara Forthi. Den raka passformen gör att jackan passar alla. Varm och fluffig med fyllning av dun, gör att även en isbit som jag kan överleva vintern. Härlig snygg fuskpäls på luvan som är avtagbar. KÖP HÄR.

Andra vinterjackor

Vinterjackor 2018 Röd vinterjacka, grön vinterjacka, beige vinterjacka

Lite färg piggar upp. Vad sägs om en röd vinterjacka? Eller kanske en beige, eller grön…

Jacka 1:En lång och varm vinterjacka i grönt från Vila. Jag gillar att jackan går ner rejält på låret och färgen är riktigt snygg. Fyllning av dun och fuskpäls vid huvan. Går att tvätta i maskin till skillnad från många vinterjackor och dessutom är priset riktigt bra! KÖP HÄR.

Jacka 2: En vacker dunjacka i färgen champagne från Rockandblue. Dessutom har jackan fina gulddetaljer. Kan det bli bättre än så? Denna varma vinterjacka med fyllning av 80% dun och 20% fjäder, håller dig varm i vinter. Luvan med fuskpäls är avtagbar och det finns även pälskragar i andra färger att köpa till. KÖP HÄR.

Jacka 3: Tommy Hilfiger har gjort denna vackra dunjacka i färgen medieval blue. Loggan syns tydligt på höger arm och färgen är magiskt vacker. Varm stoppning av 70% dun och 30% fjäder. Den höga kragen gör att snålblåst hålls ute och kroppen förblir varm, även när temperaturen kryper ner kraftigt under nollstrecket. KÖP HÄR.

Jacka 4: Vinröd vinterjacka med dunfyllning från Chiara Forthi. Den raka passformen är smickrande och gör att jackan passar alla figurer. Jag älskar den här färgen! Inbyggda muddar i ärmsluten håller kylan utestängd och dragkedjan går hela vägen upp i halsen. Fluffig härlig päls på kragen (går att ta av). KÖP HÄR.

 

Vilken är din favorit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hannah november 27, 2017 at 6:07 e m

    Vilka fina jackor, jag hade valt en svart med päls! 🙂

  • Reply Petra november 27, 2017 at 9:01 e m

    Snygga jackor Min favorit är den blå

  • Leave a Reply