Gymshark tävling vinnare Gymshark flex leggings i rosa och grått
Blogg-tävlingar, Träningstights

Vinnare i Gymshark tävlingen utsedd!

Grattis Jessica från Bua som vann valfria Gymshark tights. Jessica valde ett par grå/rosa Gymshark Flex leggings. Jättesnygga tycker jag och hoppas att de kommer att få följa med dig på många träningspass.

Jag vill tacka alla som deltog i tävlingen, nästan 500 stycken totalt!

Jag vill också be om ursäkt att jag var tvungen att ändra tävlingsreglerna lite. Det blev en miss med att tävlingsdeltagare skulle skicka in ett roligt träningsminne. Det blev ett tekniskt fel i mitt tävlingsprogram som gjorde att en större del av deltagarna i tävlingen inte fick bekräftelse-mailet, det var en mailbugg till alla med outlook-, live- och hotmail-konton (som löstes men med fördröjning för många).

Tyvärr är det sånt som händer och är svårt att göra något åt. Det här var min första tävling och jag är taggad på att dra igång nästa stora tävling den 1 december.

Era fina träningsminnen

Jag vill dela några av de fina träningsminnen som kom in. Tusen tack till alla er som bidrog med dessa.

När jag var nyutbildad instruktör skulle jag hålla i en liten aerobicsdel på ett större julpass på Friskis & Svettis. Det var första och hittills enda gången jag ledde ett pass med 200 deltagare. Kan jag säga att det vi lyfte taket? Otroligt peppande!
-Sandra

Jag minns fortfarande dagen jag sprang min första mil. Jag föll ihop, inte av att jag var trött. Utanför att jag äntligen äntligen klarade ett mål jag haft så länge. Jag grät hur länge som helst. Som en babyblues!
-Alexandra

Innan min mamma blev sjuk så körde vi alltid pass på gymmet tillsammans i grupp vilket var något som vi båda tyckte om väldigt mycket! Härliga, svettiga minnen som vi båda saknar något otroligt. Så att spendera tid på gymmet med min mamma är mitt bästa, roligaste träningsminne!
-Emma

 

Sugen på fler tävlingar?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply