Vida byxor med hög midja
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Vida byxor med hög midja inspo och outfits


Årets trend: vida byxor med hög midja ses överallt på modeikoner och fashionistas. Detta är perfekta byxor för vår och sommar, men kan även synas i vinteroutfits. Jag har investerat i ett par klassiska svarta som jag tänker matcha med snygga toppar och linnen. Har du funderat på denna trend men är osäker på hur du ska styla din outfit? I detta inlägg får du massa inspiration och förslag.

Mina byxor och topp kommer från bubbleroom.se och de har massor snyggt inne nu. Klicka HÄR för fler outfits.

Vida byxor outfit

Här nedan får du en massa inspiration kring snygga outfits med vida byxor. Kombinera med snygga accessoarer och skor för en komplett look. Årets stora trend är lätt att pricka in.

Fyra snygga outfits. Som du ser kan ett par vida byxor varieras i oändlighet. Bär ett par snygga high heels eller flats. Snygga färger matchas här med crop tops i olika varianter. Jag gillar speciellt den andra outfiten, som påminner mig om Rio de Janeiro med härliga färger.

Höga vida byxor

För dig som vågar dig på lite mer färg har du här fyra härliga färgsprakande outfits. Pastellfärger hör vår och sommar till. Kuvertväskor och snygga solglasögon. Min favorit bland dessa looks är den första med citrongul tröja och gråa byxor.

Här kommer tre till looks som verkligen andas sommar. Den första outfiten är härligt bohemisk, den andra city chic och den tredje inspirerad av 70-talet. Mina favoriter är helt klart de första två. Kombinationen med snygga sandaler och liten väska är perfekt.

Mer inspiration och shoppingförslag

Vida byxor hög midja

Outfit 1: Svarta höga byxor från Object. Passar till allt, både vardag som fest. Köp dem här.

Outfit 2: Gråa höga byxor med hög midja. Rosett som skärp i midjan. Klassiska och eleganta. Köp dem här.

Outfit 3: Rosa byxor från Twist & Tango. Jättesnygga i vår och sommar. Köp dem här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Liw februari 15, 2018 at 1:55 e m

    Kul med nya trender! Jag gillar byxor som är något smalare upptill så rumpan syns. De svarta och rosa/beiga på sista raden var läckra och visade lite mer 😉 De hade jag kunnat tänka mig!

  • Reply Charlotte februari 17, 2018 at 11:56 f m

    Jättefint 🙂

  • Leave a Reply

    Close