Köp uppblåsbar flamingo online på nätet
Inredning

Uppblåsbar flamingo – här kan du köpa den stora Instagram-trenden

En uppblåsbar flamingo är något du inte kan ha missat denna sommar. På Instagram har hashtagen #pinkflamingo använts nästan 180.000 gånger, och dess plural #pinkflamingos har kopplats cirka 65.000 bilder. Det hela verkar ha börjat med Taylor Swift som postade ett foto på sig själv med flytande svanar. Efter det såg vi flytande unicorns och donughts men framförallt uppblåsbara flamingos!

Här kan du köpa en uppblåsbar flamingo

Uppblåsbar flamingo köpa online

Köp uppblåsbar flamingo här (adlinks): 1. Flamingo i guld / 2. Ljusrosa flamingo / 3. Mellan-rosa flamingo / 4. Flamingo badring

Även om sommarsäsongen är över i Sverige för 2017 så kan det vara riktigt festligt att ta med sig en rosa flamingo på resa. De är superhärliga att glida runt i och på de flesta får man plats flera stycken.

Dessa uppblåsbara pool-leksaker är naturligt tilldragande – de är helt enkelt roliga. Den flytande leksaken är stor nog att sträcka ut sig på. Du kan posera i olika positioner, liggande, sittande, flera på samma leksak. Ni kan skapa ett tåg genom att sammankoppla flera. Kanske skapa ett litet mini-zoo med olika djur.

Att tänka på

När du väl kommit upp på din flamingo kommer du inte vilja hoppa av. Du kommer att glida över poolens glansiga yta, kanske du kommer att dyka i polen lite elegant medan flamingon observerar dig. Med vattnets reflektion får du en snygg solbränna, men var försiktig och bränn dig inte.

Tänk även på att barn lätt kan försvinna under en sån här stor leksak. Alkohol och rosa flamingos kan även det vara en farlig kombination, eller en jättetrevlig sådan om du dricker lagom. En slags pool-etikett är att inte styra in flamingons näbb i någon annan. Jag lyckades även med att poka en kille med svansen lite för många gånger under min “photoshoot”, vilket ledde till stor irritation hos honom (jag blev knuffad ut på djupare vatten, perfekt!).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Signe april 24, 2018 at 7:29 f m

  Är det enkelt att få med sig flamingon hem igen? Alltså att packa ner den i väskan och så?

  • Reply Fitnessfia juni 14, 2018 at 4:21 e m

   Haha, ska du ta med den på semester? Det beror väl på hur bra du är på att vika ihop den igen?

  Leave a Reply

  Close