Träningstights från Odd Molly 2017
Träningskläder, Träningstights

Träningstights från Odd Molly 2017

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Vi är många som älskar deras kläder och nu finns även träningstights från Odd Molly! De är precis så underbara, romantiska och fina som vi kunde hoppas på. Jag skulle gärna yoga i hela setet med träningstights och träningstopp. Den nya kollektionen av träningskläder från Odd Molly är så snygga att de passar perfekt att bära som active wear, de där dagarna då man inte orkar byta om inför en lunch på stan.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”orange” size=”medium” icon=”none” text=”Köp träningstights från Odd Molly här” target=”_blank” relationship=”nofollow” url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p(17833)a(2920985)g(17114610)url(https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/m%C3%A4rkeskl%C3%A4der/odd-molly-582/)”]

Träningskläder från Odd Molly

Det är kanske inte så konstigt att det numer finns träningskläder från Odd Molly, då inspirationen till märket var en kvinnlig skateboardåkare i Venice Beach på 80-talet. Odd Molly är ett börsnoterat svenskt märke som grundades av Per Holknekt, även han skateboardåkare. Märket Odd Molly symboliserar den fria vackra själen, ett bohemiskt hjärta och en stark personlighet. De träningskläder från Odd Molly som finns i årets kollektion är snygga, romantiska och smickrande.

Träningstights från Odd Molly – Upbeat

Träningstights från Odd Molly Upbeat

Odd Molly gör nu även snygga träningstights

Jag älskar dessa snygga träningstights från Odd Molly! Som jag skrev om tidigare så använder jag träningstights med hög midja jätteofta. Det är så skönt och det ser även jättesnyggt ut. Den breda midjeresåren som oftast är på träningsbyxor med hög midja, hjälper till att hålla in magen och forma figuren. Träningsbyxorna är av ett ventilerande material som reducerar fukt. Det stretchiga materialet består av 83% Polyester och 17% Elastan. Byxorna har en Odd Molly-logga precis vid linningen. Det finns även en matchande träningstopp från Odd Molly i samma tryck här. Här kan du köpa dessa fina Upbeat Almost Black träningstights från Odd Molly.

Odd Molly träningstights – Misty Turquoise

Odd Molly träningstights

Paisley-mönstrade träningsbyxor från Odd Molly

Dessa Odd Molly träningstights med paisley-mönster är riktigt coola. Jag tycker att Odd Molly tänkt till vad gäller designen och hållit på sin linje med den lyxiga bohemiska stilen även när det kommer till deras träningskläder. Det här träningsbyxorna är snygga och samtidigt lite romantiska. Träningsbyxorna är perfekta för yoga eller annan träning. Det finns en matchande träningstopp som gör hela setet väldigt chict. Toppen hittar du här. Träningstightsens breda resår håller in magen och formar kroppen. Den höga midjan gör att rumpan framträder snyggare. Köp dessa fina Misty Turquoise Odd Molly träningstights här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply