En träningsjacka för träning utomhus snygg, vindtät och figursydd
Träningskläder

Träningsjacka för träning utomhus – de 5 snyggaste just nu!

En träningsjacka för träning utomhus bör vara en av dina investeringar i din träningsgarderob. Med en snygg och funktionell träningsjacka kan du kriga mot det svenska vädret och även ta dig ut i regn och blåst. En träningsjacka ska förutom att vara fin, även hålla dig varm och transportera bort fukt. Träningsjackor finns i flera olika modeller, färger och mönster. Här hittar du mina fem favoriter just nu:

Välj rätt träningsjacka för träning utomhus

Att välja rätt träningsjacka för träning utomhus kan vara ett svårt beslut. De flesta snygga träningsjackor idag uppfyller dock de krav man kan tänkas ställa på en funktionell träningsjacka. Att träningsjackan har fickor är viktigt, det är även en fördel om den har en huva som skyddar mot regn. En dragkedja framtill gör träningsjackan lättare att ta av och på. Vissa träningsjackor har även en dragsko i fållen nedtill för att kunna dra åt i midjan, det hjälper till att hålla iskall luft ute. En bra träningsjacka för träning utomhus är även tillräckligt snygg för att användas med dina vanliga kläder (läs mitt inlägg om träningskläder till vardags här).

Blommig träningsjacka från Desigual

Snygg blommig träningsjacka från Desigual Garden

Blommig träningsjacka från Desigual

En supersnygg blommig träningsjacka från Desigual som gör träningen mycket roligare. Träningsjackan har en praktisk huva som skyddar mot fallande regn och dragkedjan går högt upp i halsen, vilket skyddar mot vind. Praktiska fickor med dragkedja skyddar dina viktiga värdesaker från att ramla ur. Elastiska ärmslut stänger ute kall luft. Material av 100 procent polyester. Köp denna fina blommiga träningsjacka från Desigual här.

Figursydd svart träningsjacka från Nike

Svart träningsjacka från Nike figursydd med dragkeda fram

Figursydd svart träningsjacka från Nike

Det här är en figursydd svart träningsjacka från Nike som formar sig efter din kropp. Materialet är av Nike DriFit, 61% Bomull, 33% Polyester, 6% Elastan, vilket innebär att det andas och transporterar bort fukt. Det här är enligt mig den mest smickrande träningsjackan för figuren. Dragkedjan framtill på träningsjackan går högt upp vilket skyddar från vind. Däremot skyddar inte materialet särskilt bra mot kraftigt regn. Denna träningsjacka från Nike är perfekt för att hålla värmen utan att göra dig svettig. Många vanliga träningsjackor stänger in fukten, men den figursydda träningsjackan från Nike är tillverkad av material som andas. Lång ärm med plats för tummen. Köp denna figursydda svarta träningsjacka från Nike här.

Svart och vit träningsjacka från Hunkemöller

Vit och svart träningsjacka från Hunkemöller i snygg design

Hunkemöller träningsjacka i snygg design

Modern, vit och svart träningsjacka från Hunkemöller. Det Holländska märket Hunkemöller började som underklädes-märke men de har nu expanderat till kläder och träningskläder. Den här snygga vita träningsjackan funkar precis lika bra som street fashion som på gymmet. Hunkemöller träningsjacka i vit är en allroundjacka, vilket gör den till en bra investering i din träningsgarderob. Fickorna har dragkedjor och jackan är lättfodrad. Köp denna coola träningsjacka från Hunkemöller här.

Mintgrön träningsjacka från Röhnisch modell Hannah

Mintgrön träningsjacka från Röhnisch med dragkedja fram och muddar

Röhnisch träningsjacka i härlig mintgrön färg

Träningsjacka från Röhnisch i en härlig mintgrön färg. Denna modell av träningsjacka är snyggt figursydd för att forma sig efter kroppen på bästa sätt. Träningsjackan har en volang baktill i nederkant vilket ger en fin feminin touch. Tillverkat av ett vattenavstötande och elastiskt material av 92% polyester och 8% elastan. Hål för tummen bättre passform och minskat luftgenomsläpp, vilket stänger kylan ute. Köp denna fina träningsjacka från Röhnisch här.

Träningsjacka från Stella McCartney for Adidas (StellaSport)

Orange träningsacka från Adidas Stella McCartney StellaSport

Träningsjacka från Stella McCartney StellaSport for Adidas

Cool träningsjacka från StellaSport, Adidas och Stella McCartneys samarbetsmärke. Det glansiga materialet och snygga designen har en modern och futuristisk feeling. De svarta detaljerna i sidan är smickrande för figuren. Den här är en fin träningsjacka från StellaSport Adidas som passar så väl i vardagsoutfiten som till träningen. Stor tryckt logotyp baktill med texten StellaSport. Scuba bak, under ärmar och i ärmslut. Köp denna fina StellaSport träningsjacka här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply