Svarta träningsbyxor med hög midja och aprikost träningströja med dragkedja
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Nya träningsbyxor med hög midja och annat nyinköpt


Träningsbyxor med hög midja är så bekvämt när man tränar tycker jag. Nu har jag lite nytt på träningsklädes-fronten, nämligen dessa superbekväma träningstights med hög midja och en snygg träningströja i aprikos. Just den aprikosa färgen tycker jag är så sommarfräsch. Även om det bara är januari så känns det som att butikerna är på gång att fylla på med härliga vårkläder. Här är några favoriter som jag införskaffat den senaste tiden.

Alla dessa kläder kommer från bubbleroom.se och går att köpa HÄR.

Svarta träningsbyxor med hög midja

Träningsbyxor med hög midja svarta stretch

Träningsbyxor med hög midja och snygga diskreta detaljer som framhäver figuren.

Dessa träningsbyxor heter “stronger than you” och sitter fantastiskt bra på kroppen. Det jag gillar extra mycket är den hjärtformade skärningen baktill som ger rumpan en snygg form. Dessutom har byxorna lite glansiga revärer framtill som framhäver låren och den kvinnliga formen. Dessa träningstights med hög midja är tillverkade i ett väldigt stretchigt material. Jag har storlek M på bilden men kommer att köpa dem i S snart då jag tappat lite mer i vikt efter graviditeten.

Köp dessa träningsbyxor här.

Aprikos träningströja DEDICATION

Tunn träningströja med dragkedja aprikos korall

Denna tunna träningströja med dragkedja fram är en riktig vårkaramell.

Jag tror att färgen heter aprikos, eller är det korall? Oavsett är detta en jättehärlig färg som jag förknippar med våren och sommaren. Gillar även att denna träningströja med dragkedja har den peppiga frasen DEDICATION skrivet. Just målmedvetenhet är något som behövs när man ska komma igång med träningen igen. Jag har själv börjat träna efter ett 10 månader långt uppehåll i samband med min jobbiga graviditet. Så kär i denna <3

Köp den aprikosa träningströjan här.

Grön långklänning med spets

Grön långklänning med spets balklänning festklänning bröllop

Har satsat på en grön långklänning inför våren och sommarens festligheter.

Även om jag mest lever i träningskläder är det trevligt att klä upp sig ibland. Inför sommarens festligheter ville jag ha något lite finare att ha på mig. Valet föll då på en grön långklänning i ett skirt material nedtill och fint spetsaktigt material upptill. Jag kan tänka mig att denna sommarklänning passar bra som gäst på bröllop, studentskiva eller kanske på en date-night ute. Vi får se vad våren och sommaren har i görningen för min del.

Köp den gröna klänningen här.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply