Trådlösa hörlurar test träningshörlurar bäst i test in ear
Träningstillbehör

Trådlösa hörlurar test – de 5 bästa in ear hörlurarna för träning just nu

Jag har samlat de 5 bästa hörlurarna för träning som finns att köpa just nu i detta trådlösa hörlurar test. De bästa träningshörlurarna är naturligtvis trådlösa, har bra ljud och sitter på plats. Oavsett om vill lyssna på det senaste Drake-albumet eller pumpa järnet till din favorit-podcast, är det en sak som är säker: att ha något bra att lyssna på kan göra din träning så mycket roligare. Det är därför ett par bra träningshörlurar är något av de viktigaste träningsredskap du kan ha.

Jag har tidigare testat Urban Ears Hellas träningshörlurar som är over ear, men att ha ett par trådlösa in ear träningshörlurar är även ett måste för mig som tränar mycket.

– Det här inlägget innehåller annonslänkar –

Trådlösa hörlurar test – bästa hörlurarna för träning

Nedan följer ett trådlösa hörlurar test. Jag spenderar många timmar på gymmet och är verkligen beroende av att ha de bästa hörlurarna. Som en den träningsfreak jag är vill jag inte bli störd av sladdar och korta batteritider. De bästa hörlurarna för träning är trådlösa och mycket praktiska när du ska jogga, gymma eller träna på annat sätt. Dessa hörlurar, alla trådlösa, har bra ljud, är bekväma, svettresistenta samt är utrustade med nya funktioner som gör dem idealiska för träning. Så låt dina nya träningshörlurar ge dig inspiration till att nå nya kilometermål, bränna kalorier och krossa personliga rekord. Läs mer nedan i mitt trådlösa hörlurar test.

Bose SoundSport  – bästa ljudet och bekvämligheten

 

Bose träningshörlurar soundsport wireless trådlösa bluetooth

Bose SoundSport sitter bra och ger överlägset ljud

När folk hör Bose brukar de ofta tänka på high-end-ljud, något som kanske inte är det första man associerar med träning och svett. Det är dock dags att ändra på den uppfattningen, eftersom Bose SoundSport klarar av både svett och en hel del annat. Dessa är nämligen en av de bästa hörlurarna för träning just nu!

Bose SoundSport hörlurar är omfamnade av mjukt, följsamt och trasselfritt gummi. De bevingade hörlurarna glider rakt in i örat och bildar en tätning som håller din musik inne och stänger allt annat ljud ute. De är också mycket bekväma oavsett om du tränar eller inte.

Dessa sporthörlurar har SoundSports-utgång som de flesta Bose-hörlurar – tydliga och väl avvägda, men inte särskilt dynamiska.

Ca pris: 1490 kr här (klicka på länken för att se aktuellt pris)

Jaybird X3 – för dig som vill ha en perfekt passform

Jaybird X3 sporthörlurar, träningshörlurar, in-ear hörlurar

Jaybird X3 är riktigt bra sporthörlurar

Jaybird X3 är riktigt bra träningshörlurar, med en perfekt balans av ljud och funktionalitet i förhållande till pris. De är så pass bra att jag har valt att lägga dem högst på min lista över de bästa hörlurarna för träning just nu.

Det finns mycket bra i dessa kompakta träningshörlurar. Jaybird X3 har en kraftfull volym och en solid bas. Om du föredrar att skräddarsy ljudet själv kan du göra det med den behändiga Jaybird-appen. Även om dessa träningshörlurar saknar klocka och hjärtfrekvensövervakning som andra hörlurar, kan Jaybird X3 inte bli slagna för sin allroundkvalitet. Åtta timmars batteritid och en mycket kompakt passform är ett vinnande koncept, som kvalificerar dessa på listan bland de bästa träningshörlurarna.

Jaybird X3 kommer med en mängd öronpluggar och vingar, som hjälper lurarna att passa alla former och storlekar på öron.

Ca pris: 1149 kr här (klicka på länken för att se aktuellt pris)

JBL Reflect Mini BT – för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet

Billiga träningshörlurar med bra ljud JBL Reflect Mini BT

JBL Reflect Mini BT är billiga träningshörlurar med bra ljud

Det finns egentligen inget särskilt med JBL Reflect Mini BT – och det är just det som är grejen. Mini BT är de bästa hörlurarna för träning i den lägre prisklassen.

Dessa träningshörlurar är de enklaste i den här listan, men samtidigt det bästa budgetalternativet på marknaden just nu. Visst finns det billigare hörlurar av mindre kända varumärken att köpa, men risken är att du verkligen får vad du betalar för. Detta är min favoriter när det kommer till budgetkategorin för träningshörlurar.

JBL Reflect Mini BT är ett par lätta, mjuka gummiöronsnäckor förenade med en tunn sladd. Dessa Bluetooth-hörlurar är vattenavvisande och låter mycket kraftfullare än vad prislappen antyder.

Det är det faktum att de endast har en liten sladd, som gör dessa billiga träningshörlurar till din bästa kompis. När du springer, cyklar eller lyfter skrot märker du knappt att sladden är där, vilket ger dig en känsla av att ha helt trådlösa träningshörlurar. Samtidigt har Mini BT mycket bra in-ear-högtalare och åtta timmars speltid.

Ca pris: 990 kr här (klicka på länken för att se aktuellt pris)

 

Jabra Sport Coach – för dig som vill ha koll på din träning

Jabra sport coach app träningshörlurar sporthörlurar in ear trådlösa

Jabra Sport Coach trådlösa sporthörlurar med app-integration

Jabra Sport Coach träningshörlurar fungerar med en app som motiverar dig och håller koll på din träning. Den registrerar även din löpning på en karta med hjälp av GPS. Det är en enkel nivå av integration, men en som kan eliminera behovet av extra träningstillbehör.

Jag kommer inte att gå så långt som att säga att Jabra Sport Coach gör att du vill kasta bort din konditions-tracker, men det är värt att begrunda: varför har inte fler träningshörlurar bättre app-funktionalitet?

Ljudet kan nästan ses som sekundärt här, men de svett- och väderbeständiga hörlurarna levererar även distorsionsfritt, ganska balanserat ljud med stark basåtergivning och klara, rent av exceptionellt skarpa, toppar. Detta gör att Jabra Sport Coach rankar in bland de bästa hörlurarna för träning i mitt trådlösa hörlurar test.

Ca pris: 669 kr här (klicka på länken för att se aktuellt pris)

Beats by Dre wireless Powerbeats 3 – för dig som vill ha bra ljud och lång batteritid

Powerbeats 3 beats by dre svarta billiga

Beats by Dre Powerbeats 3 är snygga träningshörlurar med mycket bas

Bland de bästa hörlurarna för träning finns Beats by Dre Wireless Powerbeats 3, som syns på stora stjärnor och idrottare, däribland systrarna Williams, LeBron James och Michael Phelp. Även om du inte har samma stjärnstatus så kommer de även att se riktigt bra ut på dig. Powerbeats handlar trots det om bra ljud och inte det visuella. Vad gäller ljudet så är det av mycket bra kvalitet så länge du inte drar upp allt till max. Gott om bas för att få kroppen i rörelse.

Beats by Dre Wireless Powerbeats 3 är för dig som vill ha det lilla extra. När du snörat på dig dina skor och gett dig ut på ett långdistanslopp eller en total genomkörare på gymmet, vill du helt plötsligt bli utan batteri i dina träningshörlurar. Tyvärr är det inte bara är din kropp som måste laddas med pre-workout, med 12 timmars batteritid behöver du dock inte oroa dig för att Beats Powerbeats 3 ska svika dig. Dessa bluetooth-hörlurar i snygg design är de träningshörlurar på listan som har den längsta batteritiden.

Powerbeats 3 drivs av Apples nya W1-chip, som ansluter till iPhone (och Apples övriga produkter) snabbt och konsekvent. Det innebär att du inte kommer att drabbas av lagg eller liknande när du försöker att hålla takt med musiken. Eftersom de ansluts via bluetooth-standarden fungerar de även alldeles utmärkt med enheter som inte är från Apple.

Powerbeats 3 träningshörlurar har justerbara bågar som löper över örat och kablar som ansluter bakom nacken, med en passform som är riktigt bekväm och känns naturlig.

Ca pris: 1490 kr här (klicka på länken för att se aktuellt pris)

 

Gillade du mitt trådlösa hörlurar test? Kommentera gärna nedan om du har förlag på andra modeller och märken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply