Svart träningslinne från under armour
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder

Svart träningslinne från Under Armour – mina 3 favoriter


Jag har ett svart träningslinne från Under Armour som jag verkligen älskar! Att ha ett svart träningslinne i din träningsgarderob är jätteviktigt eftersom det passar till allt. Jag brukar kombinera mitt svarta träningslinne från Under Armour med färggranna träningstights eller träningsshorts. Ibland kör jag till och med på svart träningstopp och svarta träningstights. Då känner jag mig alltid som en ninja, vilket får mig att träna bättre (inbillar jag mig i alla fall).

3 favoriter – Svart träningslinne från Under Armour

Här har jag listat mina tre favoriter inför träningsåret 2017. Passa på att investera i en svart träningstopp från Under Armour så ska du se att träningen blir mycket roligare och behagligare. Även om träning inte handlar om att se bra ut på gymmet så skadar det inte att få lite pepp med snygga träningskläder. Jag rekommenderar att matcha ett enkelt och snyggt träningslinne med exempelvis Stronger träningstights med mönster.

Under Armour träningslinne svart

Svart träningstopp från Under Armour

Svart sporttopp från Under Armour

En svart sporttopp från Under Armour som är min absoluta favorit, då den har en snygg passform och bra ringning i ryggen. Överhuvudtaget tycker jag att Under Armour gör de snyggaste träningslinnena för kvinnor. Den här modellen i svart passar perfekt under ett tufft box-pass eller cirkelgym eller vad du helst tränar. Jag har några liknande hemma och det enda jag inte kan använda den här modellen till är yoga, eftersom de glider ner över ansiktet under många övningar. Den här multi-funktionella träningstoppen från Under Armour kan du inte vara utan helt enkelt!

 • Andas: ja, av snabbtorkande och reflekterande element
 • Modell: djupt urringad, normal passform och längd (63 cm i storlek S)
 • Material: jersey av 92 procent polyester och 8 procent elastan
 • Vår modell: Personen på bilden är 178 cm och bär storlek S
 • Passar: fitness, boxning och kampsport
 • Tvättråd: 30°C i maskin.

Köp linnet här.

Under Armour VICTORY sportlinne

Under Armour svart topp Victory

Under Armour svart topp Victory

En enkel svart träningstopp från Under Armour likt denna har jag redan hemma. Jag tycker att det här träningslinnet är perfekt att yoga i (även om jag mest yogar i sportbh). Den slimmade modellen Victory framhäver figuren på ett snyggt sätt. Materialet är stretchigt och andas, vilket är absolut nödvändigt om du tränar en sport där du behöver mycket flexibilitet. Skitsnyggt svart träningslinne från Under Armour helt enkelt!

 • Andas: ja, av snabbtorkande och reflekterande element
 • Modell: av normal längd (66 cm i strl S) tight och normalt urringad
 • Material: jersey av 92 procent polyester och 8 procent elastan
 • Passar till: fitness, yoga och pilates
 • Tvättråd: 30°C maskintvätt, strykes ej

Köp linnet här.

Under Armour CHARGED – svart linne

Under armour charged svart topp

Träningstopp från Under Armour Charged i svart

Ett snyggt träningslinne från Under Armour med lite lösare form som du kan bära en färggrann sportbh under. Jag gillar även när ett träningslinne sitter lite lösare, för jag svettas ganska mycket under träningen. Det här linnet kan du använda både på gymmet och när du är ute och springer. Jag har flera snygga sportbhar i starka färger som jag använder under mina losefit och oversize linnen på gymmet. Charged är ett must-have svart träningslinne från Under Armour!

 • Andas: ja, av snabbtorkande och reflekterande element
 • Modell: lång (64 cm i strl S) med vid passform och djupt urringad
 • Material: halvtransparant jersey av 100 procent polyester
 • Transparens: delvis
 • Passar till: gym/fitness, löpning
 • Tvättråd: 30°C i maskin

Köp linnet här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply