Stayhard herrkläder jeans
Mode

Stayhard – snygga jeans och herrkläder


Stayhard är en modebutik för män på nätet. De säljer herrkläder och accessoarer. Jag har spanat runt lite för att shoppa ett par snygga jeans åt min sambo. Hamnade egentligen hos deras webbshop då jag letade efter ett par specifika träningsbyxor till honom. Jag hittade inte vad jag letade men jag hittade massa andra snygga kläder.

Stayhard började sälja kläder hemifrån

Jag träffade faktiskt killarna, Daniel och Joakim, som står bakom Stayhard på ett event i Stockholm för några år sedan. De startade företaget 2005 efter en resa till New York. Killarna tyckte att de svenska modebutikerna saknade det snygga mode de såg i USA. Det ledde till att de öppnade stayhard.se och började sälja kläder från Joakims föräldrars hem.

Jag blir alltid väldigt inspirerad av svenska entreprenörer som med små medel lyckats skörda stora framgångar.

Herrkläder från över 200 märken

Stayhard erbjuder herrkläder för modeintresserade män. Grundarna menar att de erbjuder något extra på modemarknaden, med ett brett utbud av bland annat snygga jeans och tröjor. Idag kan företaget stoltsera med att vara nordens största modehus för män.

Jeans och denim

Något som Stayhard har blivit speciellt uppmärksammade för är deras stora utbud av jeans för män. Utöver att sälja kläder erbjuder webbshoppen även skor, accessoarer, skönhetsprodukter samt träningskläder från kända varumärken.

Just nu har de en stor kampanj på svarta jeans, med massor av snygga modeller. Jag gillar speciellt de slimmade modellerna som är så populära i Skandinavien och norra Europa. Dessutom har de en stor rea med upp till 70% rabatt på herrkläder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply