Snyggaste sporttopparna från Forever 21
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder

Varför jag köper sporttoppar från Forever 21

Anledningen till att jag gillar att köpa sportbh / sporttoppar från Forever 21 är att de har snygga modeller som inte är halterneck, och därmed inte belastar nacken. Jag har haft en del problem med min nacke och tyvärr blir det värre när jag använder sportbh av typen halterneck – vilket de allra flesta sporttopparna på marknaden är. Jag blev jätteglad när jag upptäckte utbudet av sportbh från Forever 21 och beställde hem inte mindre än fem stycken! När jag och min sambo var i Amsterdam passade jag på att köpa några fler sporttoppar i deras fysiska butik där. Tyvärr finns det inte någon Forever 21 butik i Sverige än.

Forever 21 Sverige online

Forever 21 finns inte än i Sverige men du kan köpa från Forever 21 online. Det är lätt att beställa och frakten är inte speciellt dyr. Det enda kruxet är så klart att det inte går att byta varorna eftersom det är för dyrt att skicka tillbaka. Jag har beställt flera gånger från Forever 21 EU (länk: Forever21.com ) och är mycket nöjd.

Sporttoppar som inte belastar nacken

Det är ganska svårt att hitta sporttoppar som inte belastar nacken. De som listas här nedan passar upp till en medelstor byst (C/D-kupa). Jag upplever att halterneck-modeller belastar min nacke i onödan och letar därför efter modeller som liknar vanliga sporttoppar eller vanliga bh:ar. Samtliga modeller nedan är snälla mot nacken och ger ett ok stöd för träning. Har man stor byst och ska hoppa, springa eller studsa mycket rekommenderar jag några modeller med mer stöd för bysten.

Årets snyggaste sporttoppar från Forever 21

De flesta av de modellerna jag har säljs inte längre, då utbudet av sporttoppar från Forever 21 byts ut väldigt frekvent. Varje gång jag surfar in på den europeiska sidan av forever21.com hittar jag nya sportkläder som jag vill ha. Jag tycker att deras utbud är överlägset och priserna likaså. Jag blandar gärna träningskläder från Forever 21 med dyrare träningskläder från exempelvis Nike, Lululemon och Under Armour.

Du kan säkert hitta fler alternativ till den snyggaste sporttoppen från Forever 21 i år, men här är i alla fall mina favoriter.

Vit och svart sporttopp från Forever 21

Vit och svart sporttopp från Forever 21

Snygg vit och svart sporttopp från Forever 21

Det här är en sporttopp från Forever 21 i vitt och svart som bara skriker köp! Hello rock star liksom. Det som är bra med svart och vitt på träningskläder är att de passar till allt. Jag använder min svarta “caged”-sportbh från Forever 21 flera gånger i veckan.

Rosa sporttopp med mesh-detaljer från Forever 21

Rosa sporttoppar med mesh från Forever 21

Rosa sporttopp från Forever 21 med mesh

En fin och lite sexig rosa sporttopp från Forever 21 som inte belastar nacken. Den här sportbhn har setts på många fitness-stjärnor i USA. Den här sporttoppen fanns endast i vitt förut och jag försökte få tag på den i butiken i Amsterdam men den var slutsåld. Nu har har de fått in den populära toppen igen i nya färger. Du hittar den även den här sporttoppen i grått här.

Svart sporttopp från Forever 21

Low impact sporttopp från Forever 21

Snygg svart sporttopp från Forever 21 – low impact

Jättesnygg svart sporttopp från Forever 21 med low impact. Forever 21 har olika klassificeringar på sina sporttoppar från low – medium – high impact. Det betyder att de har olika mycket stöd, men jag tycker inte alltid att de stämmer. Jag har flera sportbh av modellen low impact som jag tycker ger jättebra stöd.

Turkos / blå sporttopp från Forever 21

Färgglada sporttoppar från Forever 21

Snygg turkos medium impact sporttopp från Forever 21

Pigg och snygg turkos-blå sporttopp från Forever 21. Jag har en liknande sporttopp som den här och jag tycker att färgen kombineras bäst ihop med rosa eller svarta träningstights / träningsshorts.

 

Har du stora bröst rekommenderar jag att du läser min post bästa sport bh för storbystade

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply