Droppfri sportflaska från Nike
Träningstillbehör

Min sportflaska från Nike

Jag älskar min sportflaska från Nike och det bästa av allt är att jag fick den gratis av en kompis. Jag och mina vänner brukar anordna bytesdagar där alla tar med sig kläder, skor, smycken, pocket-böcker och ibland inredning. Alla får sedan ta vad de vill och det som blir över går till välgörenhet. Genom en sådan fantastisk bytesdag fick jag alltså min sportflaska från Nike i guld. Jag bytte även till mig ett par snygga shorts, en byxdräkt, träningskläder med mera. Om du inte har turen att ha en bytesdag runt hörnet men ändå är i behov av en sportflaska så rekommenderar jag verkligen den jag har från Nike. De har designat om modellen lite och den har fortfarande drop-stop som jag tycker är en fantastisk funktion.

 

Bästa sportflaskan från Nike

Är du precis som jag riktigt trött på sportflaskor som läcker så rekommenderar jag den här sportflaskan från Nike. Den finns i flera härliga färger och är ett bra komplement till din träningsoutfit. Min träningsflaska är i guld, hade en tidigare av samma modell i silver men den glömde jag tyvärr på gymmet. Det fanns även många år då jag hade vanliga ramlösa-flaskor med skruvkork och när man stod på löpbandet och blev törstig fick man vara försiktig så att man inte fick allt över sig. Tur att de tiderna är förbi. Här är de snyggaste färgerna och modellerna på sportflaskor från Nike just nu.

Rosa sportflaska från Nike (finns i flera färger)

Sportflaska från Nike Rosa

En rosa sportflaska piggar verkligen upp

En rosa sportflaska från Nike i den här sköna, feminina färgen ger dig garanterat en energikick. Sa jag att sportflaskan släcker törsten också? 😉 En sportflaska som inte läcker borde ju vara standard men det vet vi alla att så är det inte. Den här Nike-sportflaskan finns i flera olika härliga färger bland annat gult, blått, svart, vitt och ljusrosa. Se hela utbudet av sportflaskor från Nike här.

Ny sportflaska från Nike i snygg design

Snygg sportflaska från Nike

En snygg lila sportflaska från Nike i deras nyaste design

Det här är en uppdaterad version av den sportflaska från Nike jag använder. Den här träningsflaskan är gjord av ett mer genomskinligt material. Den här designen är mer greppvänlig än den jag har skulle jag tro. Den här sportflaskan finns i blått, grönt, rosa och genomskinlig. Hitta din favorit bland sportflaskorna från Nike här.

Sportflaska från Nike med drop stop

Drop stop sportflaska från Nike

En traditionell sportflaska från Nike

Drop stop-funktionen är jättepraktisk på Nikes sportflaskor. Har haft många såna där gratisflaskor man får lite här och var och samtliga läcker. Även den här modellen av sportflaska från Nike finns i flera snygga färger däribland limegrönt och svart. Se alla snygga sportflaskor från Nike här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close