Snyggaste bikinisarna för beach 2017
Badkläder

Snyggaste bikinisarna för beach 2017

Gör dig redo strandsäsongen – här de snyggaste bikinisarna för beach 2017. De senaste bikini-trenderna från Miami Swim Week inför 2017 var halter-bikinitoppar, tassels, straps, surf-looken, spetsdetaljer och vitt. Bikinimodet 2017 kommer att innehålla snygga kreationer som passar så väl på beachen, poolen som på after beach eller i pool-baren. Från flirtiga tassles till snygga spetsar, här ger jag dig exempel på bikinis för 2017 som du redan nu kan slå till och köpa direkt.

Snyggaste bikinimodet 2017

Det snyggaste bikinimodet 2017 har nått Sverige och det är dags att investera i nya bikinis inför sommarsäsongen innan de tar slut. Trenderna från Miami Swim Week inför 2017 var tydliga; inför den här säsongen ska du köpa en vit bikini, en bikini med haltertopp, en bikini med tassles eller straps eller varför inte köra hela surf-bikini looken? Beach 2017 bjuder på många fina bikinimodeller.

Snyggaste bikinisarna för beach 2017 – mina favoriter

Här är mina favoriter bland de snyggaste bikinisarna för beach 2017. Det gäller att pricka in några av de snygga trenderna i bikinimodet just nu. Satsa på haltertoppar, tassels eller straps, spets eller virkat och vitt.

Lulifama bikini med halter-topp

Lulifama bikini med halter topp

Mönstrad bikini från Lulifama med halter-topp

Lulifama bikini med halter-topp har allt vad en bikini för beach 2017 handlar om; snygga detaljer, modellen halter-neck och dessutom är den vändbar! Den vändbara bikinin från Lulifama är av höghalsad modell och har en snygg snörning baktill. Väljer du att bära den åt andra hållet får du snygga straps-detaljer framtill, som även är en av årets stora bikinitrender. Köp en snygg bikini från Lulifama här.

Nelly rosa bikini med tassels

Snygg bikini med tassles

Satsa på en bikini med tassels beach 2017

Bland de snyggaste bikinisarna för beach 2017 hör definitivt en fin rosa bikini med tassels. Det är inte bara Maria Montazami som älskar tassles. Tasseltrenden kom starkt redan förra året och är här för att stanna. Den här fina rosa bikinin har en snygg tassle framtill som kan plockas av när du solar eller läggas åt sidan, så att den inte stör din solbränna. Köp en fin bikini från Nelly här.

Sportig svart bikini och bikinitrosor med hög midja

Sportig bikini höga bikinitrosor, bikinitrosor med hög midja

Svart sportig bikini och bikinitrosor med hög midja är inne 2017.

De syns överallt på sociala medier, kombon av höga bikinitrosor och sportig bikinitopp. Tänk dig en skärning på trosorna à la Baywatch 90-tal. Den här bikinin ett riktigt mode-kap. Det är den perfekta bikinin med klass som du kan bära när du ligger under ett parasoll vid poolen och sippar på cocktails. Köp denna bikini här.

Snygg surf-bikini från Billabong med batik

Surf bikini med halterneck

Snyggaste bikinisarna för beach 2017 – surf-bikinin med halterneck

Snyggaste bikinisarna för beach 2017 innehåller minst en snygg surf-bikini från Billabong. Inget är väl mer surf och hippie än batikmönster? Dessutom prickar den här surf-bikinin in även haltertopp-trenden 2017. Kombinera den här snygga bikinin med ett par runda solglasögon, några armband köpta på stranden och massor med solstift på läpparna. Köp din favorit bland Billabong surf-bikinis här.

Nude bikini med spetsdetaljer från River Island

Halterneck bikini med spetsdetaljer

En snygg bikini med spetsdetaljer är så trendigt just nu.

Spets är inte bara för underkläder utan ses nu även som på bikinis med spetsdetaljer, som på den här spetsbikinin från River Island. Ibland blir spets på bikini lite väl sexiga, då är det inte så bekvämt att bära dem på stranden. Den här snygga bikinin med spetsdetaljer i färgen nude är dock helt classy och rumsren för vilken strand som helst. Köp en spetsbikini från River Island här.

River Island Vit virkad bikini snygga detaljer

Virkad vit bikini halterneck

Flera bikini-trender i en bikini – vitt, halterneck och virkade detaljer.

Virkad vit bikini från River Island med fodrad insida. Den här bikinin med med crochetdetaljer prickar in två viktiga trender för sommarsäsongen; vitt och haltertopp. Den här vita bikinin från River Island är definitivt en av de snyggaste bikinisarna för beach 2017. Köp en vit virkad bikini här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply