Yogabyxor från Manduka 2017
Träningskläder, Träningstights, Yogakläder

Snygga yogabyxor från Manduka

Jag älskar att yoga snygga yogakläder och hittade av en slump dessa snygga yogabyxor från Manduka. Själv tycker jag att de är to-die-for snygga! Jag är  helt såld på yogabyxor från olika yogamärken som Manduka, Lululemon osv eftersom jag tycker att de passar bättre för yoga än vanliga sportmärken.

Yogakläder från Manduka

Att yoga i yogakläder från Nike, Casall, Adidas med flera i all ära men att yoga med kläder från en tillverkare som specialiserat sig på yogakläder är något annat. Yogakläder från Manduka har en speciell passform och är tillverkade av material som passar extra bra för yoga. Ni som har följt bloggen vet att jag är dökär i mina rosa yogabyxor från Lululemon. Nu har jag bara ögon för yogakläder från Manduka.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”orange” size=”medium” icon=”none” text=”Köp yogabyxor från Manduka här” target=”_blank” relationship=”nofollow” url=”http://click.linksynergy.com/fs-bin/click?id=woUgWChqmy4&subid=&offerid=458466.1&type=10&tmpid=10791&RD_PARM1=https%3A%2F%2Fwww.manduka.com%2Feu%2Fwomens-clothing%2Fbottoms.html%3Fp%3D1″]

 

Flux legging – Svarta yogabyxor från Manduka

Svarta yogabyxor från Manduka

Snyggaste yogabyxorna från Manduka i svart

Jag tog precis ett djupt yoga-andetag (lite pranayama om vi ska prata yogaspråk) – dessa svarta yogabyxor från Manduka är så snygga! Även om yoga inte handlar om materialism, så gör en bra utrustning att du kan njuta av yogan mer. Jag har själv försökt med lose fit yogabyxor och toppar men det passar inte för mig. Jag vill att mina yogabyxor ska sitta tight så att jag ser att jag gör rätt i positionerna.

Gråa Flux legging yogabyxor från Manduka

Yogabyxor från Manduka flux legging

Detaljbild på gråa flux legging Manduka yogabyxor

Kolla på detaljerna på dessa yogabyxor från Manduka! Flux legging yogabyxor finns förutom i svart även i den här fina gråa färgen. Manduka säger själva att inspirationen till dessa yogabyxor kommer från dansen och jag kan lika gärna se dem användas vid olika typer av dans-träning. Visst känns det lite balett över dem, framförallt i den här färgen? Jag drömmer om den här modellen i ljusrosa – det vore väl något?

Yogapants Manduka Flux Legging Raisin – snygga detaljer

Yogapants Manduka raisin

Yogabyxor från Manduka i färgen Raisin

Den här lilla sömmen i dessa snygga yogabyxor från Manduka gör underverk för rumpan. Tänk att en sån liten detalj kan framhäva en av de snyggaste kroppsdelar vi har – lilla (eller stora) rumpan. Jag bor som ni säkert vet i Brasilien där rumpan hyllas som en gudinna själv. Det är också därför jag har valt att lägga upp extra gymträning för rumpan som jag kommer att skriva mer om här på bloggen. Stor eller liten rumpa – visa upp dina fina former i dessa härliga yogabyxor från Manduka i färgen Raisin (russin).

Se gärna även mitt inlägg för dig som är på jakt efter en yogaväska.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cléo januari 8, 2017 at 5:50 e m

    Underbart!!!

  • Leave a Reply