Olika modeller av snygga träningsväskor och träningsbag 2017
Träningstillbehör

Snygga träningsväskor och gymbags 2018

Snygga träningsväskor gör träningen lättare och mer organiserad. Om du är så duktig att du tar dig till träningen kan du lika gärna unna dig att göra det med stil. En bra träningsväska ska ha gott om utrymme, vara snygg till vanliga kläder och lätt att bära med sig. Nu är det väl dags att uppdatera din gamla sunkiga gymväska som du har haft i år och dar, eller som inte längre fyller sitt syfte? Oavsett din stil eller vad du tränar, passar de här väskorna för dig. Du kommer att kunna se fram emot din träning mer när du kan packa ner dina snygga träningstights i en av dessa skönheter efter ett hårt träningspass.

Snygga träningsväskor – mina favoriter 2018

Mina favoriter bland snygga träningsväskor 2018 är två träningsbags från Nike och en från Desigual. Det är verkligen värt att lägga några hundralappar på en bra träningsväska, för att undvika att din hårborste helt plötslig sticker ut genom någon trasig söm. Jag har valt att fokusera på snygga träningsväskor med olika fack för skor, träningskläder och värdesaker/mobil. Alla tre modeller nedan har både axelrem och bärhandtag, för att lättare kunna variera och avlasta kroppen. En rymlig träningsbag kan även användas som weekendbag eller resväska. Här hittar du mina favoriter bland snygga gymväskor:

Rosa träningsväska från Nike

Rosa träningsväska från nike träningsbag med axelband och handtag

Snygg rosa träningsväska från Nike

En snygg rosa träningsväska från Nike med logga och svarta handtag. Det här är en snygg träningsbag från Nike som rymmer allt. Väskan har fack för mobiltelefon och ytterfack utanpå väskan. För mig är det viktigt att en träningsväska har axelremmar och vanliga handtag, så att jag kan välja hur jag ska bära den. Den rosa färgen är perfekt för mig, jag gillar det lite girly med rosa. Väskan mäter 29 cm i höjd, 55 cm i längd samt 25 cm i bredd. Material: polyester. Köp en rosa träningsväska från Nike här.

Garden blommig träningsväska från Desigual

Blommig träningsväska från desigual

Snygg blommig träningsväska från Desigual

En fin blommig träningsväska från Desigual i modellen Garden. Träningsbagen stängs upptill med dragkedja och den har handtag samt axelrem. Jag älskar att den här väskan uttrycker personlighet och kvinnlighet. Det här är en gymväska som passar dig som inte är rädd för uppmärksamhet och färg. Det somriga mönstret och färgerna kan få vem som helst att bli glad inför ett hårt träningspass. Höjden är 29 cm, längden 50 cm och bredden 26 cm. Material: polyester. Köp Garden blommig träningsväska från Desigual här.

Mönstrad vit och svart träningsväska från Nike

Mönstrad vit och svart träningsväska från Nike

Mönstrad träningsväska från Nike i svart och vitt

Snyggt mönstrad vit och svart träningsväska från Nike. Detta är en gymbag som trots den slimmade designen har gott om plats och fack. Jag gillar det snygga mönstret och den enkla färgskalan, som gör att den här gymväskan passar till allt. Den här träningsbagen är snygg utan att ta för mycket uppmärksamhet från resten av din outfit. Den här träningsväskan från Nike är 56 cm lång, 30 cm hög och 21 bred. Köp denna snygga mönstrade träningsväska från Nike här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply