tights aimn träningskläder 2019
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Aimn Träningskläder 2020

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar


Aimn träningskläder har kommit ut med så mycket fint den senaste tiden. Allt eftersom modet rör sig framåt och utvecklas så gör också träningsmodet det! Även om man kanske inte tänker på trender inom tränings-världen så som man tänker om trenderna i den vanliga modevärlden så utvecklas absolut träningskläderna minst lika mycket. Det kommer hela tiden nya färger, nya material och nya plagg. Några som är riktigt duktiga på att följa med i utvecklingen är svenska Aim’n. Jag har haft flera plagg av Aimn träningskläder eftersom de har mycket trendigt, funktionellt och snyggt!

Hela Aimns utbud hittar du här.

Om Aimn träningskläder

Aim’n är det snyggaste märket av träningskläder just nu och det finns flera fina nyheter. När du köper träningskläder från Aimn får du välsittande och smickrande plagg i bra kvalitet. Jag gillar speciellt att ägarna av Aim’n är två svenska tjejer. Jag köper hellre träningskläder från Aimn än från andra märken då det är kul att uppmuntra svenska kvinnliga entreprenörer.

Just att uppdatera sina kläder och att följa med i utvecklingen är Aim’n otroligt duktiga på! De försöker alltid utvecklas och vi får ofta se nya spännande plagg och kollektioner. För att visa detta tänkte jag idag dela med mig av mina favoriter från Aim’ns satsning inför 2020!

Aimn storlek

Aimn storlek träningskläder
Jag får många frågor om hur Aimn är i storleken. På bilden har jag storlek S på tights och M på toppen. Dessa tights var just tighta, hade nog föredragit M.

Storlekarna på Aimn träningskläder skulle jag säga är normala, men det beror lite på vilken typ av plagg och modell. Just när det är ett resårband i midjan brukar jag välja en storlek större, annars blir det lätt att resåren trycker mot magen och att det blir en midjering. Därför tar jag allt som oftast storlek Medium på Stronger tights (de har ju ofta midjeresårband). Jag föredrar absolut Aimn träningstights med hög midja eftersom de är mer smickrande för kroppen.

Aimn storlek på sportbh är en helt annan fråga. Här på bilden har jag storlek medium. När jag köpte en sportbh som gravid blev det istället storlek large. Jag tycker inte att Aimn är bra för större bröst (som mina blev under graviditet/amning), då rekommenderar jag istället någon av dessa sportbehåar med bra stöd.

Här är mina favoriter bland Aimn nyheter 2020

Nu när 2020 börjat och träningskläder säljer mer än någonsin så har Aimn självfallet kommit ut med nya kollektioner! Jag tänkte som tidigare nämnt visa er några av mina favoriter – och jag tror ni kommer älska dessa minst lika mycket som jag gör.

Aimn ribbade träningsplagg

Aimn seamless tights
Så snygga och moderna Aimn träningkläder, ribbat seamless är så hett 2020.

Något som har trendat ett tag nu är ribbade material – och nu har de även kommit till träningskläderna! Inför 2020 har Aim’n släppt jättefina tröjor och tights i ribbad modell. Tröjorna är lätt croppade för att passa bra med tightsen som har hög midja, vilket blir både bekvämt, snyggt och formgivande! Även fast tyget är ribbat så är det lika behagligt och det transporterar bort fukten lika bra som tyget i deras övriga träningskläder. Kul med något nytt!

Köp alla ribbade plagg här.

Glansiga träningstights och shorts från Aimn

Tights med wet look.
Futuristiska och glansiga träningstights från Aimn i olika färger.

Om det är något av alla Aim’ns nya plagg för 2020 som jag älskar lite extra så måste det vara dessa tights och shorts! De är alltså tights och shorts som har en glansig yta vilket jag tycker är otroligt snyggt. Det blir något extra och något helt nytt som vi knappt sett tidigare, och verkligen inte inom träningsmodet. Dessutom så hjälper det glansiga tyget till med att ta fram dina bästa former. Tyget glänser och reflekterar ljuset på de ställen som vi vill framhäva extra, och skapar på så sätt mer tydliga former! Oerhört snyggt och smickrande.

Köp den glansiga kollektionen här.

Träningstoppar från Aimn

Snygga Aimn träningstoppar
Snygga Aimn toppar och croppade träningstoppar.

Idag har Aimn några riktigt snygga träningstoppar i sitt sortiment. Oavsett om du vill ha en t-shirt, croptop eller långärmad tröja så har de något för dig. Jag tycker väldigt mycket om deras crop-tops då de passar så otroligt bra ihop med deras högmidjade tights. Att markera en midja med en kort tröja och höga byxor får dig att se ännu mer vältränad ut. Detta eftersom du då inte har en tröja som täcker dina former. De längre t-shirtarna är såklart också perfekt för mer lågmidjade tights, eller varför inte bära dem till ett par jeans i vardagen?

Köp de snygga träningstopparna här.

Aimn Stripe tights – Instagrams mest populära träningstights

Aimn stripe tights
Snygga klassiska träningstights med snygg passform

Aimin Stripe tights är deras signatur-tights som synts på fitness-Instagramkonton över hela världen. När dessa tights först började komma var de populära färgerna stripe tights i rosa, svart eller grått. Dessa är ett par klassiker som passar till allt. Sedan de först kom så har Aimn uppdaterat dessa tights flera gånger till den variant ni ser i kollaget ovan! Just detta melerade tyg är vad de satsat på inför 2020. Jag älskar detta tyg då det inte bara är enfärgat, det ger helt enkelt mer liv till tightsen. Dessutom så är det oerhört lätt att matcha med andra träningsplagg.

Här kan du köpa stripe tights.

Matchande set träningskläder från Aimn’

Matchande träningsset tights topp
Jag verkligen älskar matchande träningsset <3

Något som Aimn är extra bra på är att skapa snygga tränings-set där tights och sportbh eller topp matchar! Just detta verkar alla älska, och det har blivit så otroligt vanligt att matcha mönster på sina träningskläder nu. På Instagram kan du se snygga yoga-poser och härliga träningsbilder med dessa snygga kombinerade set från Aimn träningskläder. Det blir något fulländat över en träningslook som matchar, det ser lyxigt och välgenomtänkt ut. Ska du satsa på en snygg träningslook 2020 så gör det i ett matchade set från Aimn.

Köp dessa matchande set här.

Sportbh från Aimn 2020

Aimn sportbh sporttopp
Snygga AImn sporttoppar, den i mitten är min favorit! Vilken är din?

Jag tycker inte bara att Aim’ns sportbhar är snygga – jag tycker att de dessutom är otroligt sköna! Här ser vi också det ribbade tyget som Aimn satsar hårt på, och det finns sportbhar i denna modell i flera olika färger. Jag föll också ganska snabbt för sportbhn ni ser längst till höger, jag älskar att den är i en omlottmodell! Dessutom finns det matchande tights. Sportbhn med det breda “Aimn” bandet är också så otroligt tuff – och verkligen snygg med bara ett axelband!

Köp de snygga sportbehåarna här.

Träningsaccessoarer från Aimn

Det är inte bara träningskläder som Aimn tillverkar, utan även träningsaccessoarer. Jag älskar fina detaljer och smarta tillbehör och redskap, så därför är denna kategori otroligt viktig för mig. Jag tycker att Aimns träningsaccessoarer är bland de bästa, just för att de kombinerar både funktion och det estetiska på ett otroligt bra sätt. Några av mina favoriter finns i kollaget nedan.

Träningstillbehör och träningsredsskap
Bra träningstillbehör gör träningen så mycket roligare!
  1. Ljusrosa gymbag. Denna typ av träningsväska, eller “gympapåse” som den också kallas är så otroligt smidig. Släng i det du ska ha med dig och stick iväg – dessutom får du plats med den i din vanliga väska så du slipper ha träningskläderna direkt i din vardagsväska om du ska träna direkt efter jobb eller skola. KÖP HÄR.
  2. Vattenflaska i rostfritt stål. Värna om miljön och håll din dryck i bra temperatur på en gång. Jag älskar att denna flaska kan hålla min dryck varm i till 12 timmar och kall i hela 24 timmar! KÖP HÄR.
  3. Hopprep från Aimn. Detta hopprep är av otroligt bra kvalité, och det är riktigt stilrent och snyggt. Dessutom älskar jag att man får med en liten förvaringspåse så hopprepet inte trasslar ihop sig med träningshörlurar eller mobilladdare! KÖP HÄR.
  4. Motståndsband. Snygga rosa motståndsband som kommer med en smart påse för att kunna hålla sina saker snyggt organiserade. KÖP HÄR.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply