Snygg jumpsuit, byxdräkt
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Satsa på en snygg jumpsuit i år – de tre bästa modellerna

Att köpa en snygg jumpsuit är ett modebeslut du bör göra i år. Jumpsuits finns i olika modeller och färger, för att passa allt från vardag till fest. Jag älskar mina snygga byxdräkter och använder dem hela tiden. En snygg jumpsuit är aldrig fel, den passar vid alla tillfällen. Nedan ser du mina favoritmodeller just nu.

Dags att köpa en snygg jumpsuit

En snygg jumpsuit är ett modernt alternativ till en klänning. Jumpsuits är bekväma att bära och fungerar till varje tillfälle, från galamiddagar och bröllop till vardagstillfällen och som kontorsoutfit. Byxdräkter är eleganta men på ett nonchalant sätt, vilket passar det svenska modet perfekt.

Förutom att vara snygga är jumpsuits även snälla mot figuren, tillåter dig att röra dig fritt och ger utrymme för att andas, vilket alltid är trevligt. När du ska köpa en snygg jumpsuit är det värt att tänka på att hitta en modell som accentuerar midjan, annars kan en byxdräkt lätt se ut som en pyjamas.

Bär en snygg jumpsuit över en skjorta på jobbet samt med snygga accessoarer och klackar på kvällen. Vill du köra en riktigt laid back stil ska du satsa på ett par snygga vita träningsskor, för en nedtonad vibe.

De snyggaste byxdräkterna just nu

Här nedan har jag listat de tre snyggaste byxdräkterna, enligt mig, just nu. En byxdräkt är numer ett basplagg som bör finnas i varje garderob. Kombinationen av bekvämlighet och chic elegans gör att jumpsuiten har kommit för att stanna. Se alla jumpsuits här.

Snygg svart jumpsuit dam

Klassisk snygg svart jumpsuit byxdräkt med långa ben och smala axelband

Denna snygga byxdräkt passar vid alla tillfällen, vardag som fest

Om du bara har utrymme för ett inköp tycker jag att du ska satsa på en snygg klassisk svart jumpsuit. Jag har en exakt likadan som den på bilden och jag kombinerar den med ett par snygga högklackade skor, coola örhängen och röda läppar när jag ska på fest. Till vardags kan du bära denna byxdräkt med ett par kilklackar och en kontrasterande jacka i ljusare färger och mönster (kanske rent av en blommig jacka). Köp jumpsuits här.

Blå jumpsuit shorts i satin

Jumpsuit i satin med korta ben, blå byxdräkt

Sval och elegant byxdräkt i satin

Blev helt kär i denna blå jumpsuit i satin. Jag har en blå byxdräkt med långa ben som jag verkligen älskar (som ni säkert sett). Kombinera denna snygga byxdräkt i satin med accessoarer i guld och ett läppstift i korall-färg, samt strö på lite solpuder för en somrig och cool look. Det är inte konstigt att det här är den mest populära modellen bland jumpsuits just nu. Köp jumpsuits här.

Vit jumpsuit dam med bustier

Elegant vit byxdräkt, jumpsuit med mönster

Var det någon som sa Rivieran?

En elegant vit jumpsuit som har ett bustier-liknande liv upptill. Det här är en snygg vit jumpsuit i femme fatale-stil. Modellen heter “Bardot” vilket leder tankarna till jet set-livet på 1960-talet. Den här byxdräkten passar lika bra under kvällspromenaden i Nice som på jobbet i Sverige en varm sommardag. De vida benen gör att denna snygga jumpsuit blir sval och behaglig att bära i sommar. Köp jumpsuits här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply