Skinnjacka 2017, jofama, svart, röd
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Skinnjacka 2018 – snyggaste skinnjackorna i år!

Dags att köpa en ny skinnjacka 2018? Här vill jag uppmärksamma detta vackra och värmande plagg med ett eget blogginlägg. Skinnjackor är med oss i vått och torrt, till vardags och till fest, och den ser lika snygg ut (om inte snyggare) år efter år. En läderjacka är perfekt för en modern, tuff och urban look. Jag har haft min fina svarta jacka i flera några år, och det är alltid mitt förstaval när temperaturen sjunker på hösten eller när våren äntligen kommer.

Välja modell bland skinnjackor

Det finns många modeller skinnjackor. Passform, färg, skärning och stil spelar alla roll när du ska välja vilken du vill investera i. I dag finns det enormt utbud av olika modeller på marknaden. Vanligaste de senaste åren är bikerjackan, med coola dragkedjor, krage, asymmetriska framsidor och olika utsmyckningar. En annan typ av design är kavajjackan som passar bra om du har en lite mer ren stil. Oavsett vad du väljer kommer du att älska din jacka i flera kommande år, så snåla inte på bekostnad av kvaliteten.

Skinnjacka online

Att köpa skinnjacka online behöver inte vara besvärligt, tvärt om! Du kan i lugn och ro prova hemma och många butiker online erbjuder fria returer. Dessutom finns det ett större utbud och är oftare billigare att handla på nätet. Det är helt enkelt väldigt bekvämt att klicka hem en jacka online, från hemmets lugna vrå och slippa stressen i butiken.

Alla skinnjackor i det här blogginlägget kommer från nelly.com och produkterna nedan innehåller annonslänkar.

Jofama skinnjacka

Jofama skinnjacka svart, brun, grön

En Jofama skinnjacka passar till alla stilar, då de finns i flera olika modeller och färger.

En Jofama skinnjacka är en riktig investering. Företaget Jofama startade redan 1926 i Malung, Dalarna, och har en lång tradition av hantverk. De gör riktiga kvalitetsjackor och kostar därmed lite mer – något som lönar sig i längden, eftersom de håller länge. Jackorna finns i flera olika färger och modeller. Du hittar även snygga mockajackor. Flera av jackorna är designade av modebloggaren Kenza, genom ett långt samarbete. Köp alla läderjackor här.

Svart skinnjacka

Svart skinnjacka biker

En svart skinnjacka är alltid rätt och den passar till allting.

En svart skinnjacka är ett basplagg i din garderob. Svart läder är praktiskt och lätt att sköta om. Det passar till allt; ett par snygga jeans, som kontrast till en lyxig klänning eller till shorts för en perfekt festivallook. Den passar oavsett om du har en klassisk stil, street look, rockig stil osv. Snyggast är det att ha jackan öppen. Till höst och vinter innebär det att värmen får komma från stora varma sjalar. Köp alla läderjackor här.

Röd skinnjacka

Röd skinnjacka

Att bära en röd skinnjacka är ett modigt mode-statement.

En röd skinnjacka är inte för vem som helst, det krävs ett visst mått av självförtroende för att bära rött. Enligt Elle Magazine är rött den stora modefärgen i höst och vinter 2017. Så när du satsar på en röd jacka är du alltså helt rätt i tiden. Vill du sticka ut lite mindre kan du välja en vinröd jacka, vill du gå all in satsar du på en läppstiftsröd jacka. Köp alla läderjackor här.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply