Klänningar för Rio de Janeiro
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Packa för Rio de Janeiro – tre snygga klänningar

Köpt en resa till Brasilien och dags att packa för Rio men du vet inte vad du ska ta med dig? Det är lugnt, läs mitt blogginlägg om klänningar som du ska satsa på inför din resa till Rio. Jag verkligen älskar modet här i Rio de Janeiro, det är så färgglatt, feminint och piggt jämfört med hemma i Sverige. Man kan kolla på street fashion i Rio hela dagarna och inte bli uttråkad.

Mode i Rio de Janeiro – satsa på färg

Om du funderar över hur modet ser ut i Rio så ska jag försöka att beskriva det för dig – tänk tvärt om skandi-mode. Ta bort allt androgynt och looks som domineras av färgskalorna vitt/svart/grått/marinblått/beige och satsa istället på färg, mönster och feminina snitt. Kvinnor i Rio har stora personligheter och det har även deras kläder. Här är förlag på tre klänningar du kan packa för Rio de Janeiro.

 

Packa för Rio de Janeiro – mina tips

Tänk på att ta med dig så tunna kläder som möjligt om du ska packa för Rio. Speciellt om du ska resa under den Brasilianska sommaren. När jag skriver den här artikeln är det 36 grader i skuggan (januari). Till dagsutflykterna bör du packa tunna linnen och toppar som du kan kombinera med shorts och kjolar. Jag har flera tunna långkjolar som är luftiga. På kvällen kan du sväva ut med snygga klänningar. Det finns inget less is more i Brasilien, här kombineras mönstrade färgstarka klänningar med knalliga örhängen och röda läppar.

Blommig klänning från Ralph Lauren

Blommig klänning från Ralph Lauren

Rio-style blommig preppy klänning från Ralph Lauren

En härlig blommig klänning från Ralph Lauren passar perfekt i Rio de Janeiro. De stora gula blommorna är så rätt här i Brasilien. Kombinera med ett par stora gula örhängen, ett par snygga skor och du har fångat Rio-looken perfekt. Köp din sommarklänning från Ralph Lauren här.

Blommig sommarklänning från Closet

Blommig klänning packa för Rio

Blommigt och färg är alltid rätt i Rio de Janeiro

Hittade en tvådelad blommig klänning från Closet som känns såååå Rio. De stora färgglada blommorna i ger en vacker kontrast till den vita överdelen på klänningen. Kombinera den här klänningen med ett par snygga sandaler eller platåskor. I Rio är det nästan omöjligt att gå med smala klackar för att trottoarerna är täckta med knölig mosaik. Sätt på dig ett par snygga stora creol-örhängen och måla läpparna röda så är du redo för Rios härliga kvällar. Köp en klänning från Closet här.

Randig sommarklänning från Ralph Lauren

Randig sommarklänning från Ralph Lauren

Snygg, söt och sensuell är den här randiga klänningen från Ralph Lauren

Sprang även på en somrig och randig klänning från Ralph Lauren. Det här är min favorit bland de tre klänningarna eftersom den är så användbar. Du kan bära den här klänningen på någon av de lyxiga restaurangerna i Rio som du hittar i områdena Leblon, Ipanema, Lagoa eller Barra de Tijuca eller ha den på en avslappnad klubbkväll i Lapa. Det här är även en klänning du kan ha till vardags. Helt klart den snyggaste klänningen från Ralph Lauren. Packa för Rio! Köp en randig klänning från Ralph Lauren här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close