Nyårsklänning 2018 2019 nyårsklänningar paljettklänning glittrig klänning
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Nyårsklänning 2018 – hitta rätt klänning bland massor av modeller

Nu har jag beställt min nyårsklänning 2018. Det är en av nyårsklänningarna som finns med i det här inspirationsinlägget jag har gjort. Vilken det blev kommer ni att få se på nyårsafton. Om du inte redan handlat din klänning för i år är det god tid att göra det nu – de finaste klänningarna brukar ju ha en tendens att ta slut först (så var det tyvärr med den julklänning jag ville ha i år). Här kommer tre olika kategorier av nyårsklänningar. Blir det en glittrig nyårsklänning, en modern eller satsar du på klassiskt elegant för dig 2018?

– Det här inlägget innehåller annonslänkar till bubbleroom.se

Nyårsklänning 2018 – galaklänning

Glittrig nyårsklänning paljetter

Glittra ikapp med nyårsfyrverkerierna och satsa på en nyårsklänning i värdighet med en galaklänning på röda mattan.

 1. Guldklänning med paljetter från Stephanie Pratt for Goddiva. Den här guldsprakande klänningen i 20-tals stil är värdig en lite pampigare nyårsfest. Paljetterna är strukturerade för att framhäva den kvinnliga figuren på ett vackert sätt. Det här är en axelbandslös nyårsklänning för dig som vill glänsa hela natten lång. Klänningen finns även i silver. Se alla klänningar för nyår här.
 2. Champagne och svart paljettklänning även denna från Stephanie Pratt for Goddiva. Den djupa v-ringningen tillsammans med ett vackert fall och fantastiska detaljer gör denna nyårsklänning 2018 till en verklig lyxblåsa. Jag gillar att den ha långa ärmar och ett markerat svart band i midjan för en markerad figur. Klänningen finns även i helsvart. Se alla klänningar för nyår här.
 3. Svart sammetsklänning med en djup ringning i ryggen från Chiara Forthi. Klänningen är av mermaid-modell, vilket innebär att den har en slimmad passform för att sedan gå ut lite vid fötterna. Detta skapar en fantastisk passform som är mycket smickrande för de kvinnliga formerna. Inbyggda axelvaddar förstärker den dramatiska framtoningen. Se alla klänningar för nyår här.
 4. Svart spetsklänning i galakänsla från Ida Sjöstedt. Det här är en nyårsklänning som du även kan använda på kommande fester under 2019. Klassisk, elegant och stilren beskriver denna klänning med en djup v-ringning i ryggen. Sensuell och vacker kan du ta dig an nyårsnatten. Se alla klänningar för nyår här.
 5. Svart långklänning med Julia Roberts-känsla från Godiva. Denna vackra klänning har allt du kan önska; snygg drapering framtill, fin urringning och lätt utställd för en elegant framtoning. Den här klänningen är enkel och samtidigt exklusiv. Se alla klänningar för nyår här.

Klassiska nyårsklänningar 2018

klassisk elegant svart nyårsklänning

Satsa på en klassisk och elegant nyårsklänning.

 1. Den lilla svarta från Chiara Forthi. Det här är en kort och flirtig klänning med fantastisk passform tack vare draperingen framtill. Styla upp din look med snygga accessoarer och nyårskvällen är din! Smickrande klänning i följsamt stretchigt tyg. Se alla modeller här.
 2. Figursydd svart långklänning från Goddiva. Den här klänningen är vad som kännetecknar klassisk elegans. Fina linjer och skärningar, ihop med en slimmande passform gör denna nyårsklänning 2018 till en given vinnare. Klänningen kan även bäras med axelbanden ner på axlarna “off shoulder”. Se alla modeller här.
 3. Svart långärmad spetsklänning från Goddiva. Det här är en vacker nyårsklänning med vackra spetsdetaljer och båtringning. Klänningen är tillverkad av ett stretchigt material, vilket ger en optimal passform. Förutom att passa till nyår, kan du med lätthet även ha denna klänning till kommande festligheter 2019. Se alla modeller här.
 4. Svart 50-tals klänning med vackra spetsdetaljer. Glid in på festen med lite Hollywood glamour från 50-talet. Det skira materialet ger en lyxig känsla och passformen är perfekt för många olika kroppstyper. Se alla modeller här.
 5. Glamourös svart vit klänning med gnistrande detaljer från Chiara Forthi. Vitt och svart i kombination är ett vinnande kort, tillsammans med en snygg design blir den här klänningen en vinnare för nyårsfesten. Vadderade kupor gör att du slipper bär bh. Se alla modeller här.

Moderna klänningar till nyår 2018

modern nyårsklänning nyårsklänningar paljetterkort

Tröttnat på det klassiska och känner dig redo för något tuffare? Titta då lite närmare på dessa moderna klänningar.

 1. Guldklänning med flirtig känsla från Goddiva. Den här klänningen är för dig med självförtroende och stilkänsla. Designen är spännande och lite busig. Klänningens band upptill kan knytas på en mängd olika sätt, bara fantasin sätter gränserna. Se alla festklänningar här.
 2. Figurnära silverklänning från Cheap Monday. Denna nyårsklänning är för dig som är trendkänslig och stilmedveten. Polokragen och de långa ärmarna gör att den här klänningen sticker ut som cool och nytänkande. Se alla festklänningar här.
 3. Svart klänning med silvermönster från Chiara Forthi. En nyårsklänning 2017 väl värd en extra titt. De moderna strukturerade mönstret på framsidan är figursmickrande och ger ett spännande intryck. Långa ärmar ger lite extra värme i den kalla nyårsnatten. Se alla festklänningar här.
 4. Svart bandageklänning med spännande geometriska detaljer från Wow Couture. Den här klänningen är tillverkat av ett tyg som är tight och formar sig efter din figur. Det är en allsidig klänning som passar till så väl nyårsfesten som sommarens kommande partaj. Se alla festklänningar här.
 5. Kort svart spetsklänning från Ida Sjöstedt. Det här är den kortare modellen av denna eleganta design som var med lite högre upp under galaklänningar. V-ringad i ryggen och en rundad hals framtill. Den spännande och eggande spetsen är helt rätt och gör denna till en nyårsklänning 2018 att minnas! Se alla festklänningar här.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jenny december 15, 2017 at 6:25 e m

  Vilka bra tips på fina klänningar

 • Reply Susanna december 15, 2017 at 7:14 e m

  Wow, hade velat ha dom alla! Så snygga och vackra klänningar!

 • Reply Sanna december 15, 2017 at 9:44 e m

  Blir spännande att se vilken du valde

 • Leave a Reply