Miss Dior parfym damparfym 2017
Skönhet

Miss Dior parfym – min absoluta favoritparfym!

Min Miss Dior parfym är en av mina absoluta favoriter – och jag älskar parfymer! Jag vet att parfym är något väldigt personligt och varierar mycket från person till person, för på varje hud passar parfymen olika, eller hur? Letar du ändå efter en speciell doft som ändå är tillräckligt neutral för att ha på dagen, då ska du satsa på en Miss Dior parfym – för det finns knappast någon jag känner som inte gillar den!

Du kan köpa parfymen till ett bra pris HÄR (adlänk)

Miss Dior parfym – en riktig klassisk damparfym

Miss Dior parfym online

Miss Dior parfym + vackra rosor = vad mer kan man begära i doftväg? Köp parfymen här

Vanligtvis har vi mer än en doft hemma, men det är alltid en som är lite av vårt varumärke, eller hur? Den som vi upptäcker och inte byter ut för någonting!

I mitt fall hade det varit länge sedan jag letade efter en parfym som jag verkligen älskade! Jag vet inte varför, men vissa parfymer sätter sig inte riktigt på min hud, de kommer försvinner för snabbt! Så jag letade efter en som verkligen varade.

Jag har tidigare haft en Miss Dior parfym men hade nästan glömt bort den. Andra parfymer har kommit i olika tider och i viss mån ersatt den (läs mitt tidigare inlägg om de bästa parfymerna för kvinnor 2017). Men i helgen var jag på ett event och upptäckte min favoritparfym på nytt – jag hade verkligen saknat den här doften! När jag doftade på den var det ren kärlek!

Doftpalett Miss Dior parfym

Dior parfym klassisk damparfym bästa damparfymen

Miss dior gör sig vacker intill de rosa rosorna. Doften av denna damparfym är underbar! Köp parfymen här

Enligt Dior själva är doften skapad för en passionerad, elegant och spirituell kvinna. Denna Miss Dior parfym har blivit med inspiration av fantasifulla berättelser som symbolerna i Maison Dior-berättelsen.

Med sin naturliga elegans har en Miss Dior parfym den eviga sofistiska känslan av en parisisk kvinna. Romantisk av naturen och full av intensiv och passionerad kärlek. Parfymen förkroppsligar spontaniteten i livets glädje hos dagens unga kvinnor, som representerar en viss typ av frihet och förförelse.

Miss Dior Eau de Parfum förför sinnena med sina fräschör och citrustoner med toppnoter av sicilianska blodapelsiner och bergamott, innan en blomstrande harmoni framträder med jasmin och rosa damascena. Vidare skapar patchouli en övergång botten-noter av trä, vetiver-gräs och sandelträ. En elegant och ungdomlig feminin doft skapas, vars samtidiga identitet understryks av den tidlösa naturen hos sypress-familjen.

Det låter rätt bra, eller hur?

Vem passar denna Dior parfym?

Bästa damparfymen Dior parfym

En av de bästa damparfymerna som tagits fram tycker jag. Köp parfymen här

Det här är den typ av parfym som kan användas både dag och natt! Doften är slående och söt, men utan att vara för söt. Miss Dior parfym är super-sofistikerad och varar hela dagen. Det finns ingen möjlighet att inte bli kär!

Natalie Portman är Miss Dior parfymens ansikte:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply