Michael Kors väskor 2018. Snyggaste väskorna från Michael Kors i år
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Michael Kors väskor 2018 – snyggaste modellerna

Michael Kors väskor 2018 – jag har listat de snyggaste bland årets modeller. Även om det här är en träningsblogg så älskar jag även mode. En märkesväska är enligt mig en bra investering, då de håller längre och även har ett andrahandsvärde om man tar hand om dem väl. I min garderob finns bland annat en Louis Vuitton Alma, en vintage Dior och en liten axelremsväska från Marc Jacobs. Här är mina favoriter bland Michael Kors väskor 2018.

De 3 snyggaste väskorna från Michael Kors

De tre snyggaste väskorna från Michael Kors i år tycker jag är väskorna Savannah, Mercer och Jet Set Travel. Visserligen har Jet Set Travel setts i flera år nu, men den har blivit en klassiker som passar i alla sammanhang. Min absoluta favorit bland Michael Kors-väskorna 2017 är modellen Savannah som jag tycker har lite “Prada-känsla”. Vilken tycker du är den snyggaste väskan från Michael Kors?

Michael Kors väska Savannah Large Saffiano Leather Satchel

Michael Kors väska Savannah Large Saffiano Leather Satchel

Savannah Large Saffiano Satchel i läder från Michael Kors

Savannah Large handväska från Michael Kors är en elegant väska i äkta Saffiano-läder. Savannah är min favorit bland de snyggaste bland utbudet av Michael Kors väskor i år. Väskan har dubbla handtag och även en avtagbar axelrem som går att reglera. Väskan har diskreta och snygga detaljer med en MK-logotyp på framsidan. Savannah har gott om plats för dina saker, med tre stora huvudfack. Mittenfacket stängs med en dragkedja, de andra två facken stängs med magnetlås. Förutom de tre stora facken har Savannah Large från Michael Kors hela fem små innerfack, ett med dragkedja för att förvara viktiga saker. Insidan i Michael Kors Savannah är fodrad med textil. Med Savanna följer en dustbag från Michael Kors. Köp Savannah från Michael Kors här.

  • Väskans storlek: Bredd 38 cm. Höjd 28 cm. Djup 13 cm.
  • Väskans material: Utsida av äkta Saffiano-läder, insida av textil.
  • Väskans färg: Svart

Michael Kors väska Mercer Large Leather Satchel

Michael Kors Väska Mercer Large Leather Satchel handväska

Mercer Large Leather Satchel väska i läder från Michael Kors

Merecer Large från Michael Kors är en handväska i äkta läder. Merecer är absolut en av mina favoriter bland Michael Kors väskor 2018. Väskan har dubbla handtag upptill och även en justerbar och avtagbar axelrem i äkta läder. Merecer från Michael Kors har snygga detaljer med bland annat MK-logotyp och ett hänglås i metall på framsidan. Väskan stängs med en dragkedja upptill. Det finns flera innerfack varav ett har en dragkedja. För att skydda väskan mot underlaget har den här Michael Kors-väskan fyra metallfötter undertill. Insidan är täckt med textil. Med Merecer följer en dustbag från Michael Kors. Köp Merecer från Michael Kors här.

  • Väskans storlek: Bredd 40 cm. Höjd 25 cm. Djup 17 cm.
  • Väskans material: Utsida av 100 procent äkta läder, insida av textil.
  • Väskans färg: Oyster (beige) och svart

Michael Kors väska Jet Set Travel Medium Saffiano Leather Top-Zip Tote

Jet Set Travel Medium Saffiano Top-Zip Tote i läder från Michael Kors

Jet Set Travel Medium från Michael Kors är en klassisk väska i äkta Saffiano-läder. Jet Set Travel är den klassiska väskan från Michael Kors som blivit så populär under åren. Väskan har snygga detaljer med texten Michael Kors och en hängande Michael Kors-logotyp framtill. Väskan har dubbla handtag och stängs med dragkedja upptill. Jet Set Travel har gott om plats, med ett stort fack som stängs med dragkedja och sex mindre fack med bland annat utrymme för mobilen. Insidan är täckt av textil. Med Jet Set Travel Medium följer en dustbag från Michael Kors. Köp Jet Set Travel från Michael Kors här.

  • Väskans storlek: Bredd 48 cm. Höjd 29 cm. Djup 16 cm.
  • Väskans material: Utsida av äkta Saffiano-läder, insida av textil.
  • Väskans färg: finns i flera färger bland annat svart och plum
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close