Matchande kläder mamma dotter träningskläder I can I will
Livsstil

Finaste Matchande Kläder mamma och dotter


Att matcha sina kläder med sitt barn är enligt mig något av det gulligaste som finns! Att köpa matchande kläder till sina barn och sig själv har varit populärt länge och nu är det lättare än någonsin. Många klädbutiker som gör kläder i både barn- och vuxenstorlekar just för att man ska kunna matcha. Men vart ska man leta? I dagens inlägg tänkte jag främst fokusera på matchande kläder för mamma och dotter. Detta eftersom jag själv har en dotter – och det är alltså det jag har mest erfarenhet av.

Pssst. Våra fina tröjor kommer från I Can I Will. Med koden FITNESSFIA15 får du 15% rabatt på allt hos ICIW.

Matchande träningskläder

Den första kategorin av kläder som jag tänkte gå igenom är träningskläder! Ni som också tränar förstår antagligen vilken nivå av glädje jag nådde när jag hittade matchande träningskläder. Nu kanske du tänker att “men du tar väl inte med ditt barn till gymmet?”. Nej det gör jag ju för det mesta inte – men tänk på alla andra roliga aktiviteter som denna typ av plagg passar bra till!

Familjegympa, svettiga lekparksdagar eller promenader som kräver mer oömma kläder. Dessa matchande träningsplagg passar jättebra till alla dessa aktiviteter. Dessutom kan barnet använda kläderna i skolan/ på dagis, och du kan använda dem under dina egna träningspass – helt perfekt!

Matchande träningstights med ormmönster

Matchande kläder mamma och dotter tights

Träningstights för barn HÄR / Träningstights dam HÄR

De första plaggen jag tänkte visa är från svenska märket Aimn. De har flera olika matchande barn- och damkläder med underbara färger och mönster! Båda tightsen är gjorda i samma material, och alltså är de exakt lika varandra (förutom storlekarna då). För barn så finns de från storlek 62 ända upp till 134, vilket gör att det finns något för de flesta åldrar!

Tropiska tights för mamma och dotter

Matchande tights mamma dotter

Träningstights för barn HÄR / Träningstights dam HÄR

Mönstrade tights är så otroligt snyggt, och särskilt tights med botaniska mönster! Dessa har ett färgglatt tropiskt mönster som kommer passa dig och ditt barn utmärkt. Till dessa tights kan ni ha en enkel ljus enfärgad t-shirt om ni vill matcha från topp till tå. För mamman så finns det också en matchande sport-bh i samma tyg!

OBS! rabattkoden FITNESSFIA15 ger 15% på hela köpet.

Matchande långärmad träningströja för vuxen och barn

Matchande träningströja mamma dotter

Träningströja för barn HÄR / Träningströja dam HÄR

Denna tröja skulle kunna passa in under “vanliga kläder” kategorin som kommer längre ner, men jag tyckte ändå att den kunde få vara här! Den är lite mer sportig tack vara Aimns snygga logga och ränderna på ärmarna. Perfekt att bära till och från träningen, eller varför inte till ett kyligt utomhuspass? Den är gjord av bomull och lite spandex för bästa passform och komfort!

Marinblåa melerade basic träningstights för dam och barn

Matchande träningstights mamma dotter

Träningstights för barn HÄR / Träningstights dam HÄR

Dessa tights är något mer basic än de tidigare – men fortfarande lika snygga! Både dam och barnvarianten är sydda i ett snyggt blått melerat tyg, och båda har trendiga detaljer. Strecken som går runt låret är ett exempel på en av de snygga detaljerna i dessa tights, och de gör verkligen att tightsen ser ut att höra ihop. Du och ditt barn kommer passa oerhört bra ihop med dessa tights oavsett vilka överdelar och skor ni väljer.

Matchande vanliga kläder

Självklart kan man också matcha med sitt barn i vanliga kläder! Här får man ofta göra någon liten kompromiss för att kläderna ska passa båda. Ofta vill inte mamman se för barnslig ut, och barnet vill heller inte se för vuxen ut – då får man köra på något som är lagom vuxet och lagom barnsligt. Här nedan kommer exempel på vanliga kläder i dam och barnstorlekar!

Matchande jeansjackor

Gina Tricots mamma och mini-kollektion frontas av influencern Margaux Dietz och hennes son Arnold. Här hittar du ett urval av de fina kläderna.

Matchande kläder Margaux Arnold jeansjacka

Matchande jackor HÄR

Hur gulliga är inte dessa jackor?! Enkla svarta jeansjackor med matchande tryck. Som en extra detalj så har dessa jackor även ett litet broderi på framsidan där det står “mother” på vuxen-jackan och “mini” på barnjackan. Oavsett vad ni har för kläder till dessa jackor så kommer ni matcha otroligt bra!

Matchande tröja mamma och barn

Matchande tröja mamma och barn HÄR

Dessa plagg är – liksom jeansjackorna – från Gina Tricot och de har verkligen lyckats med att skapa snygga matchande kläder! Här är en snygg sweatshirt med leopardmönster för både mamma och barn. Även dessa plagg har “mini” och “mother” tryck på sig, vilket gör att plaggen matchar lite extra mycket. Styla dessa tröjor med jeans för både dig och ditt barn och ni har direkt en väldigt snygg “mini & me” outfit.

Söta jeansklänningar för mor och dotter

I Ellos kollektion för mamma och dotter är det Carolina Gynning och hennes två döttrar som är modeller. OBS! Många av plaggen är nu på REA se vilka HÄR.

Mamma dotter matchande klänning

Matchande klänningar mamma och dotter HÄR

Ellos är också en kedja som har många matchande plagg i barn och vuxenstorlekar. Här är ett par jeansklänningar som är inspirerade av varandra – men inte exakt likadana. Detta kan vara bra om du vill låta barnet klä sig ungt, och du vill klä dig mer vuxet. Klänningarna är gjorda i samma material och har många detaljer som gör dem lika. Exempel på detta är vackra broderier och liknande färger på dekorativa sömmar. Somrigt och hur gulligt som helst!

Matchande kjol och jumpsuit

Matchande kläder mamma dotter

Matchande kläder mamma och dotter HÄR

Här är ett tips på ett par riktigt snygga matchande plagg för mor och dotter. Tyget och trycket på båda plaggen är lika, men skillnaden ligger i själva plaggen. I vuxenstorlek finns det en snygg kjol och barnet får en lekvänlig jumpsuit! För aktiva barn är jumpsuiten verkligen en must-have. Matchande utan att vara “för tydligt”.

Matchande t-shirts med tuffa tryck

Matchande t-shirt mamma och barn son dotter

Matchande t-shirt mamma och barn HÄR

En enkel t-shirt med liknande tryck kan vara ett perfekt basplagg att börja med – om man vill kunna matcha med sitt barn mer. Förutom de snygga “mother” och “mini” trycken så har dessa t-shirts också texten “Always got your back!” på ryggen. Oavsett vilka plagg ni väljer att styla dessa t-shirts med så kommer ni ha riktigt snygga matchande outfits! För barn finns denna tröja från storlek 62 upp till 128.

Vill du läsa mer tips barnkläder och annat har jag nyligen startat en separat mammablogg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply