FITNESSFIA

LÅT MIG HJÄLPA DIG ATT

KOMMA I FORM MED MAKROMETODEN

Nå din målvikt utan förbud

PÅ 8 VECKOR

Fitnessfia

SPARA 20% PÅ MAKROMETODEN® E-BOK & FÅ MIN RECEPTBOK!

Expressen Aftonbladet Sporthalsa

Nu är sommaren slut och du känner kanske att det blev lite för mycket av det goda? Det är så lätt att det blir så och det är inget fel med det.

Vi behöver alla ett avbrott från vardagen och inte tänka oss för så mycket. Det är det som kallas vila.

Men nu är det nästan höst och kläderna kanske inte sitter riktigt som du vill? Du har säkert testat någon diet som lovat guld och gröna skogar men som bara slutat i besvikelse och cravings.

DET ÄR DAGS ATT ÄNDRA PÅ DET!

Jag har tagit fram Makrometoden® som är något annat än en diet. Det är ett koncept för livsstilsförändring - utan förbud och utan pekpinnar. Det är en metod som tar hänsyn till dina förutsättningar och dina mål.

Och det bästa av allt:

INGEN TYP AV MAT ÄR FÖRBJUDEN 😱

HUR ÄR DET MÖJLIGT?

I Makrometoden® utgår vi ifrån ditt energibehov och din aktivitetsnivå. Sedan bygger du själv ett anpassat kostschema som passar dig och din vardag.

Självklart har du även hjälp av den fantastiska Facebook-gruppen med massor av stöttande medlemmar.

Vi jobbar även med de mentala bitarna kring viktnedgång. Du vet sånt som man ofta inte tänker på. Hur stress och vanemönster påverkar vårt sätt att äta, och hur vi kan bryta dessa negativa banor.

NU KÖR VI!

Makrometoden

Av Fitnessfia

ÄR DU REDO ATT NÅ DIN MÅLVIKT GENOM ATT SKAPA HÅLLBARA STRATEGIER FÖR KOSTEN?

Varför ska du lyssna på mig?

före x efter 1 före x efter 1

Jag heter Sofia Marklund, men är mer känd som Fitnessfia.

2017 lanserade jag min träningsblogg och sedan dess har jag inspirerat miljontals människor till en bättre kost och träning.

Även om mitt content har nått miljonpublik är detta första gången som jag, i ett samlat grepp, erbjuder min hjälp till dig som vill gå ner i vikt.

I e-boksformat med tillhörande Facebook-grupp får du ta del av Makrometoden® - den metod som jag själv använde för att gå ner i vikt och som jag fortfarande använder för att hålla mig på en stabil viktnivå.

INVESTERA I MAKROMETODEN® OCH FÅ TILLGÅNG TILL:

🎁 Bonus 1 - den privata Facebook-gruppen

image
image
image

När du köper Makrometoden® e-bok får du tillgång till en gemenskap av andra personer som jobbar målmedvetet med liknande utmaningar som du. I den privata Facebook-gruppen kan du dela dina tankar, fira dina framgångar och få stöttning när det är som tuffast. Det är ett tryggt utrymme där du äntligen får hjälp att nå ditt viktmål! Jag flikar ofta själv in med tips, svarar på frågor och delar mina egna erfarenheter.

🎁 Bonus 2 - Makrometoden receptbok (e-bok)

image
image
image

Som en bonus till dig som köper Makrometoden® får du just nu min receptbok med läckra och nyttiga recept. Inspiration är ofta något som kan vara svårt när du försöker gå ner i vikt och därför vill jag göra allt för att hjälpa dig lyckas! I Makrometoden® receptbok delar jag med mig av några av mina favoritrecept för lunch/middag, bra frukostalternativ och nyttiga efterrätter.

ÄR DU REDO ATT TA TAG I DIN VIKT & HÄLSA EN GÅNG FÖR ALLA?

KÖP MAKROMETODEN® E-BOK TILL KAMPANJPRIS IDAG!

BETALA BARA 299 239 KR

KÖP NU!
Makrometoden - Fitnessfia