Trådlösa träningshörlurar in-ear bluetooth hörlurar
Träningstillbehör

Bästa trådlösa in-ear hörlurar med bygel för träning


Jag har verkligen tröttnat på att mina hörlurar åker ur hela tiden så nu är det dags att köpa trådlösa in-ear hörlurar med bygel. Jag ställde frågan om vilka in-ear hörlurar med bygel som är bäst för träning till en teknik-kunnig vän och fick tre olika förslag. Jag har ännu inte riktigt bestämt mig vilka in-ear hörlurar jag ska köpa, jag står och väger alternativen. De viktiga kriterierna för mig är; de ska vara trådlösa, ha bygel, sitta skönt och vara snygga. Jag gjorde lite research och delar här med mig om informationen.

Trådlösa in-ear hörlurar med bygel för träning

Nu är det verkligen dags att säga hej då till mina jobbiga hörlurar och satsa på ett par trådlösa in-ear sporthörlurar med bygel. Jag håller verkligen på att bli galen på att mina hörlurar inte sitter på plats när jag tränar. Det börjar nästan bli en psykologisk grej, har fått för mig att min träning kan nå en helt ny nivå när jag inte längre irriterar mig på att de ständigt glider ur. Jag har nästan blivit van vid att lyssna på musik och podcasts med ena av hörlurarna delvis eller helt utanför örat. Det som även skulle vara skönt med att ha ett par trådlösa in-ear hörlurar med bygel är att man kan ha mobilen var man vill.

Beats by dr. Dre – Powerbeats 3 trådlösa bygel-hörlurar

Beats by dr. dre powerbeats 3 trådlösa in-ear hörlurar

Powerbeats 3 är de senaste trådlösa in-ear hörlurarna från Beats by dr. Dre

Powerbeats 3 från Beats by dr. Dre är de senaste trådlösa sporthörlurarna med signaturljudet från Beats. Powerbeats 3 kopplas ihop med din telefon med hjälp av Bluetooth. Om man har en iPhone med iOS 10 som jag har så ansluter hörlurarna automatiskt till telefonen när den är i närheten. Det som framförallt attraherar mig med dessa trådlösa hörlurar med bygel är ljudet som Beats by dr. Dre är så känd för. Powerbeats 3 ljudbild är fantastisk tack vare en dynamisk diskant ihop med kraftfull bas.

Köp Powerbeats 3 här.

 • Powerbeats 3 från Beats by dr. Dre har en mikrofon på hörlurarna som gör det möjligt att använda Remote Talk.
 • Powerbeats 3 passar extra bra ihop med iPhone. Du kan exempelvis aktivera Siri via hörlurarna.
 • Powerbeats 3 trådlösa in-ear hörlurar håller i upp till tolv timmer per laddning. En snabbladdning med Fast Fuel-funktionen, tar fem minuter och ger dig en hel timmes batteritid.
 • Powerbeats 3 är skyddade mot väta, vilket gör att hörlurarna tål svett och dåligt väder om du tränar utomhus.

Se en bra och saklig recension här:

 

Jabra Sport Pace trådlösa in-ear hörlurar med bygel

Jabra Sport Pace trådlösa in-ear hörlurar med bygel

Jabra sport pace trådlösa träningshörlurar finns i rött och blått.

Ett av tipsen jag fick av min vän var trådlösa in-ear hörlurar med bygel från Jabra. Modellen heter Jabra Pace sport och finns i rött och blått. Det går att kontrollera volym och musik på ena sidan av hörlurarna. Enligt uppgift är dessa bygel in-ear hörlurar från Jabra rejält testade under hårda förhållanden. De ska klara av att utsättas för vind, regn, stötar och smuts utan problem. Jabra Pace sporthörlurar parkopplas via Bluetooth.

Köp Jabra Sport Pace här.

 • Jabra Sport Pace har en batteritid på cirka fem timmar vid full laddning.
 • Jabra Sport Pace kan genom en snabb laddning om cirka 15 minuter räcka till en timmes träning.
 • Jabra Sport Pace kan kombineras med Sport Life som är Jabras träningsapp, som coachar, planerar och utvärderar din träning. Appen har även konditionstester, mätinstrument för syreupptagningsförmåga, inställning av personliga mål, träningszoner samt mått för tid, avstånd och kaloriförbrukning. Vid träning ute använder appen telefonens GPS och sparar din träningsrunda.
 • Jabra Sport Pace kan kopplas till åtta enheter totalt varav två enheter samtidigt.

Se en bra och saklig recension här:

 

Plantronics BackBeat Fit trådlösa hörlurar med nackbygel

Plantronics BackBeat FIT trådlösa in-ear hörlurar med nackbygel

BackBeat FIT trådlösa hörlurar med bygel för nacken från Plantronics

Plantronics BackBeat Fit är ett alternativ om man vill ha ett par trådlösa hörlurar med nackbygel. Med de trådlösa hörlurarna från Plantronics har en stabil konstruktion med hjälp av både byglar och nackband, vilket gör att de sitter på plats vad du än tränar. BackBeat Fit från Plantronics har ett mycket kraftfullt ljud med krispiga toppar. På hörsnäckorna finns knappar för att kontrollera musik eller hantera samtal. Med dessa trådlösa hörlurar följer ett sportarmband i vilken du kan förvara din telefon under träningen. När du vänder sportarmbandet ut och in blir det ett perfekt fodral för hörlurarna efter träningen.

Köp Plantronics BackBeat Fit här.

 • BackBeat Fit har en batterisparande teknologi som kallas DeepSleep. DeepSleep innebär att hörlurarna stängs av när de inte är i närheten av telefonen, vilken förlänger batteritiden med upp till ett halvår! En vanlig laddning räcker till åtta timmars speltid eller två veckor standby.
 • BackBeat Fit från Plantronics är skyddade mot svett och fukt genom en speciell beläggning, så att du kan träna hårt även utomhus.
 • BackBeat Fit har en trådlös anslutning via Bluetooth.

Se en bra och saklig recension här:

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply