Fotbolls VM Ryssland 2018
Livsstil, Tävling

Kommer Brasilien att vinna fotbolls VM?

Fotbolls VM som går av stapeln i sommar har redan börjat väcka diskussioner i min umgängeskrets. Har många vänner i Brasilien, eftersom jag bott där, och förtroendet för det egna landslaget hos dem är oerhört högt. Naturligtvis förstår jag att Sverige har låga chanser men ett kallt svenskt hjärta kan väl få hoppas lite?

Åka till Ryssland för att se fotbolls VM på plats

Jag besökte Ryssland 2009, då jag gjorde en resa genom hela landet med tåg till Peking. Jag slogs av vilket stort land det var, med oerhört olika kultur mellan storstad och Sibirien. Flera gånger har jag tänkt att jag ska åka tillbaka någon gång, gärna till S:t Petersburg som jag missade under resan.

Min sambo är mycket fotbollsintresserad, som de flesta brassar, och skulle gärna åka till Ryssland för fotbolls VM. Jag skulle också tycka att det vore roligt, men är lite mer praktisk av mig. Det kommer vara svårt att få biljetter, hitta boende och priserna kommer gå upp rejält. Ryssland är redan ganska dyrt i storstadsregionerna.

Heja på hemmaplan

Det blir nog att vi stannar hemma och kollar på matcherna på storbild i Sverige. Det är ändå rätt mysigt. Svenskarna blir som ombytta under sommaren, trevligare, öppnare och gladare. Vi får väl köra lite betting online på matcherna istället och hoppas att vi prickar rätt. Jag tror att Brasilien har goda chanser. Tyskland, Argentina och Frankrike är länder förutom Brasilien som toppar bettinglistor världen över. Vilket är ditt hetaste tips? Dela gärna med dig i kommentarerna nedan.

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply