Indiska muggar fina temuggar
Inredning

Indiska muggar – finaste temuggarna i höst

Jag har flera Indiska muggar hemma eftersom jag verkligen älskar att dricka stora koppar med te. Kan sakna hösten nu när jag bor här i Rio. Att krypa upp i soffan med en filt och en tekopp mer rykande hett te. Den krispiga höstluften hemma i Sverige och härliga svamppromenader i skogen – sånt saknar jag. Men jag ska verkligen inte klaga. Här har det precis varit vinter och jag har kunnat dricka mycket te. På sommaren när det är 40 grader är det för varmt för te tycker jag.

Fina Indiska muggar

Fina Indiska muggar får teet att smaka lite bättre. Ibland använder jag muggarna till att dricka kaffe eller varm choklad med marshmallows! Jag tycker att just Indiska har så många fina koppar. Det händer att jag hittar temuggar på Zara Home också, men Indiska är min favoritaffär för att köpa tekoppar. Det som är bra att det även går att handla online nu, klicka på länkarna under kopparna för att komma till deras onlineshop.

Indiska muggar och koppar kvalitet

De allra flesta av Indiska muggar går att diska i diskmaskin, vilket är otroligt skönt. Vissa temuggar har guldkanter som kan bli lite slitna av maskindisk, men de allra flesta klarar det. De flesta går även att värma i micron (värm dock inte de med guldkant, då metallfärgen kan ta eld).

Indiska själva säger att de producerar sina tekoppar genom en hållbar produktion. Jag älskar hållbar inredning och har köpt några av mina Indiska muggar på second hand och loppis. Jag gillar deras kvalitet, de håller länge (bara man inte tappar dem i golvet, men de har överlevt det också).

Läs gärna mitt inlägg med Chai te recept.

Njut av din rykande heta kopp med te!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close