Höstmode 2018, höstkläder, hösttrender och höstoutfit
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Höstmode 2018 – 4 snygga looks med härliga höstkläder


Årets höstmode 2018 är här! Modemagasinen har rapporterat om årets trender, i Vouge och Elle, kan vi bland annat läsa om röd som den stora färgen på höstkläder, markerade midjor och plagg i skinn. I fyra härliga höstlooks har jag satt samman snygga kombinationer av dessa trender.

Dess trender dominerar höstmode 2018

Sommaren är över, och det är med blandade känslor det är dags för kallare och mörkare tider. Den härliga och friska luften, varm choklad på ett immigt café, skogspromenader och rosiga kinder. Den något dåliga sommaren gör att vi kanske längtar efter mer, men om vi ser det från den positiva sidan, är det trots allt dags att klä oss i snygga höstkläder. Dra på dig skinnstövletterna, ett par snygga handskar, värmande strumpbyxor, en poncho, eller vira halsduken några extra varv. Du är redo för hösten 2018!

Höstlook 1 – rött som accentfärg och skinnbyxor

Kofta HÄR / Blus HÄR / Scarf HÄR / Byxor HÄR / Väska HÄR / Pumps HÄR

Rött: ju djupare färg desto bättre i höst, framförallt har många designers omfamnat färgen rött denna säsong. Ett litet stänk av färgen räcker inte för de flesta modeskapare, vi pratar topp till tå i rött med matchande röda accessoarer (nu behöver ju inte du gå hela vägen). På Fendi hade Kendall Jenner en röd knälång klänning med matchande stövlar och väska, då på Max Mara uppvisade Gigi Hadid en röd höghalsad topp med färgkoordinerad kjol, rock och skor. Riccardo Tiscis senaste Givenchy kollektion gjordes helt i färgen, vilket visar att rött är det du ska satsa på för hösten/vintern 2018.

Höstlook 2 – markerad midja

Kjol HÄR / Blus HÄR / Pumps HÄR / Väska HÄR / Solglasögon HÄR

Markerad midja. Det går en våg av feminina modesnitt i höstmodet 2018. Catwalken visar upp många exempel på bälten i midjan, gärna över ytterkappan. Från Balenciagas sci fi-hjältar, till Jacquemus skulpturala silhuetter och Louis Vuittons bälten i midjan, ligger fokus på den tydligt markerade kvinnliga midjan. Det här är power dressing och självförtroende i en helt ny tappning.

Höstlook 3 – Scandi Style och Nordic Chic

Kappa HÄR / Tröja HÄR / Datorväska HÄR / Boots HÄR / Jeans HÄR

Scandi style. Det nordiska modet kallat Scandi style influerar även resten av världen. Designen med de enkla linjerna, de monotona färgerna och den höga kvaliteten, gör Nordic Chic stilen så populär. Satsa på svart, vitt, grått, marinblått och beige. Välj kvalitet framför kvantitet och material som skinn, ull och tätstickad bomull. Perfekta plagg för en basgarderob dam.

Höstlook 4 – klassiskt med accentfärg

Pumps HÄR / Scarf HÄR / Kjol HÄR / Blus HÄR / Clutch HÄR

Mjukt läder. Läder behöver inte alltid vara tufft och rockigt. I år satsar modeskaparna på mer feminint och mjukt läder. I höstmode 2018 hittar du de finaste plaggen av mjukt nappa-läder bland många designers, bland annat Tods, Alexander McQueen, Valentino och Hermès.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close