Gott nytt år träningsår hälsoblogg
Livsstil

Gott nytt träningsår!

Gott nytt träningsår till alla er underbara läsare. Snart firar jag även ett år med bloggen och det ska så klart firas. Hoppas att ni har kommit igång med era träningsmål och nyårslöften 2018. Det är nu den 2 januari och äntligen kan vi hitta tillbaka till rutinerna! Julmat och nyårsfirande i all ära, men visst är det skönt ändå att hitta tillbaka till vardagen?

Mål för 2018

Under 2018 kommer jag att satsa ännu mer på bloggen och har som mål att ha det som mitt primära jobb och inkomstkälla under detta år. Dessutom vill jag utvecklas inom träning och hälsa. Kanske är 2018 året då jag går en PT-utbildning? Vi får se vad som händer. I dagarna kommer jag att lägga upp mina mål för 2018. Jag lovar att uppdatera er.

Min nyårsklänning

Jag lovade att återkomma med vilken nyårsklänning jag valde. Min klänning för nyårsfesten kommer i år från bubbleroom.se. Den är mycket smickrande för figuren och passar lika bra till våren och sommarens härliga festligheter. HÄR finns den att köpa (annonslänkar).

 

En riktigt god fortsättning till er alla underbara människor som hittat hit till min hälsoblogg!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply