Gavelo tights. Träningstights från Gavelo i olika färger och mönster
Träningskläder, Träningstights

Gavelo tights – snygga träningstights med kompression

Gavelo tights är inspirerade av vibbarna på västkusten i USA, särskilt i Los Angeles. Det blir en spännande mix när värmen i L.A. möter den svala nordiska brisen och det mötet blir även tydligt i träningstightsen. Jag gillar att Gavelo träningstights är tillverkade av återvunna PET-flaskor. Miljötänk är något som står mig varmt om hjärtat! Ni kanske kom ihåg att jag skrev om återvunna Adidas Ultraboost Uncaged Parley Skor för en tid sen.

Kompressionstights från Gavelo

Det finns en mängd olika kompressionstights från Gavelo i olika färger och mönster. Träningstightsen har en bred resår och relativt hög midja vilket är mycket smickrande för kvinnor. Även sömmar och detaljer är väl genomtänkta för att framhäva dina former och skapa visuella illusioner. Tänk dock på att just kompressionstights tenderar att vara lite mindre i storlekarna så om du väljer mellan två olika storlekar på Gavelo-tights bör du välja de större. Alla Gavelo träningstights är tillverkade av ett miljövänligt material som inte blir genomskinligt. Alla tryck är dessutom invävda i tyget, vilket gör att trycket inte slits ut.

Hitta alla snygga kompressionstights från Gavelo här.

FireLove – Rosa Gavelo tights med flames

Snygga rosa Gavelo träningstights från

Rosa träningstights från Gavelo med flames

De populära FireLove Gavelo tights är i en snygg rosa design med med flames och hexagonmönster. Dessa fina träningstights tonar från rosa och övergår i vitt lägst ner mot vaderna. De snygga flammorna följer benen och slimmar kroppen. Materialet i dessa FireLove träningstights från Gavelo är av ett ekologiskt, återvunnet material. Den breda resåren i midjan stramar till och håller in. Emblemet Gavelo står på benet och på midjeresåren. Köp dessa rosa Gavelo träningstights här.

Giraffe träningsbyxor från Gavelo med kompression

Tights från Gavelo med giraff mönster animal print

Snygga träningstights från Gavelo med animal print

Dessa snygga Gavelo Giraffe träningstights ger en cool touch till din träningsgarderob. Kombinera med ett enfärgat linne i svart eller vitt, eller varför inte en topp i samma mönster? Oavsett är dessa snygga Gavelo tights ett måste för dig som gillar mönstrade träningskläder. Den snygga designen, med välplacerade sömmar och mönster, framhäver de kvinnliga formerna på ett smickrande sätt. Materialet är av lätt kompression och har 360° stretch. Den breda midjeresåren ger maximalt stöd och komfort. Tightsen är tillverkade av 73 procent polyester från återvunna petflaskor och 17 procent lycra. Köp dessa mönstrade tights från Gavelo här.

Flower-ish Träningstights från Gavelo

Gavelo träningstights ljusblå, grön, rosa

Gavelo Flowerish träningstights med mycket färg och mönster

Dessa Flower-ish träningstights från Gavelo har en snygg blomsterinspirerad design. De färggranna kompressionstightsen kan användas till allt från styrketräning till yoga, dessa fina Gavelo träningstights passar i alla träningsmiljöer. Den sirliga blomsterdesignen, i kombination med olika färgpartier, framhäver din figur på bästa sätt. Den lätta kompressionen är effektiv samtidigt som stretchen inte gör att de blir genomskinliga, som med många andra tights. Den höga midjan med bred resårlinning ger den bästa möjliga passformen kring magen. Tillverkade av 73 procent återvunnet material. Köp dessa snygga och färgglada Gavelo träningsbyxor här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply