0

Gästblogga

Är du intresserad av träning, hälsa och välmående? Har du något viktigt att dela med dig av till mina läsare? Då kan du ansöka om att gästblogga hos mig. Du behöver inte vara expert men ska ha något intressant att berätta om för mina läsare.

Vad innebär det att gästblogga?

Att gästblogga innebär att du skriver ett inlägg på min blogg och får det publicerat. Du får möjligheten att nå ut till mina läsare med något viktigt budskap. Kanske har du träningstips eller råd, ett nyttigt recept eller något annat relaterat att dela med dig av.

Jag brinner för hälsa och vill gärna lyfta fram andra människor. I utbyte får du som har en blogg även en värdefull länk som gör att du får större länkkraft på Google.

Det är viktigt att innehållet du skriver är unikt och inte förekommer på internet på något annat ställe. Bilder är även viktiga. Inlägget bör vara minst 350 ord och på välskriven svenska.

Här hittar du ett exempel på ett tidigare gästblogginlägg om Calisthenics

Hur ansöker jag om att gästblogga?

Skicka ditt förslag på gästblogginlägg i formuläret här nedan så hörs vi!