Fuskpäls jacka vit teddy jacka
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Fuskpäls jacka 2019 – snyggaste modellerna i år


Fuskpäls jacka har blivit en stor trend och ett symboliskt motstånd mot äkta päls. Utbudet av fuskpälsjackor har exploderat under det senaste året och de tar upp en stor del av alla influencers instagraminlägg. Vad ska man tänka på när man köper sin jacka och hur ska man styla den? I det här inägget får du lite tips och inspiration.

Hos bubbleroom.se kan du köpa min favorit som jag har på mig på bilden. Klicka på länken för att få reda på mer.

Fuskpäls jacka 2019

Fuskpälsjackor finns idag i de flesta butikerna, både online och i fysiska butiker. Dessa vinterackor är ofta inte allt för dyra och har som regel motsvarande kvalité, även om vissa skillnader såklart finns. Var noga med att titta på lappen som anger vilket material jackan är gjord i, det finns nämligen fall där jackor marknadsförts som om de vore fria från äkta päls och allt det lidande de orsakar – trots att jackorna ändå var gjorda av material från djurriket.

Just att folk hellre köper fuskpälsjackor än jackor gjorda av äkta päls gör mig så glad. Det visar att folk är upplysta om att pälsindustrin är hemsk och att det idag inte är lika viktigt att det är äkta päls man bär. Tänker man tillbaka 20-30 år så ansågs päls som en statussymbol, det var dyrt och bara de rikaste hade råd att klä sig i det. År 2019 ser vi inte på pälsen som något exklusivt, idag vet vi vad som ligger bakom pälsarna och att vi inte längre behöver använda oss av djurens egna hud för att vi ska vara snygga eller varma.

Vit fuskpäls-jacka

vit fuskpäls jacka faux fur vit teddy jacka

Utöver min fina vita fuskpälsjacka finns flera andra modeller – i toner från krispigt snövitt till äggskal.

Den vita fuskpälsjackan är mångas favorit då den är något annat än svart. Ser vi oss omkring så är det ju just svart som är den färg de allra flesta har på sina jackor, men en vit fluffig jacka bryter verkligen av det! Trots att vitt inte är det vanligaste så är det lika moderiktigt som de svarta, de går ju att matcha precis lika bra med vitt som svart. Jag älskar att de liksom smälter in med snön, det är något magiskt över en vit fuskpäls jacka.

Köp vita fuskpälsjackor här.

Svart fuskpäls-jacka

Svart fuskpäls jacka teddy faux fur jacka svart

En svart fuskpäls jacka funkar till allt!

Den mest klassiska färgen som passar lika bra i vardagen som till fest. Den kan se väldigt exklusiv ut och har förmågan att ta en enkel outfit och göra den väldigt fin. Ett par blåa jeans, ett par svarta stövlar och en fin väska tillsammans med den svarta fuskpälsjackan passar lika bra till vardags som till en utekväll. Styla med olika accessoarer och olika toppar för att klä upp eller ner denna outfit.

Väljer du en svart fuskpälsjacka med en kortare typ av päls – alltså en jacka som inte är jättefluffig – så kan du med fördel lägga till ytterligare ett lager till outfiten. Tänk ett par svarta jeans med en svart topp och med den svarta jackan, men att man bryter av med en marinblå kofta som får sticka fram under jackan, helt enkelt för att göra outfiten mer spännande (och varm)!

Köp svarta fuskpälsjackor här.

Rosa fuskpäls-jacka

rosa fuskpäls jacka rosa teddyjacka faux fur

En rosa fuskpäls jacka är supertrendig 2019. Kanske är det bara tillfälligt – men vi njuter så länge det varar av den härliga rosa färgen.

Rosa är den färg som kanske ses som lite oväntad på en jacka, men de har verkligen slagit stort som pälsjacka! Är du en person som tycker om rosa och mer ”gulliga” stilar eller liknande så är den rosa jackan ett perfekt val. Ja, det är möjligt att den blir svårare att styla än den svarta eller vita, men det ska inte vara något större problem. Rött är igentligen den enda färgen du ska akta dig för om du vill bära den rosa fuskpälsjackan.

Köp rosa fuskpälsjackor här.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply