Äkta löshår pozehair
Skönhet

Frisörkris och kulturskillnader

Funderar seriöst på att skaffa löshår, inte sånt där i plast utan äkta löshår! Mitt hår har blivit helt förstört av en frisör när jag bodde i Rio de Janeiro. Det ser inte så ut på bilden när håret är stylat, men så fort det tvättas är det katastrof-torrt! Tyvärr är detta något som händer mig lite titt och tätt eftersom jag reser mycket. Utomlands är frisörerna inte vana vid tunt och fint skandinaviskt hår. Hur mycket de än lovar.

Min värsta frisörkris

När jag bodde några månader i Chang Mai i Thailand bestämde jag mig för att gå till frisören för en uppfräschning. Jag gör oftast slingor i mitt hår och ville göra det även den här gången. Jag frågade en lite bättre salong i ett shoppingcenter om de var vana vid tunt skandinaviskt hår och de svarade så klart ja. Har du hört ett nej från en thailändare någon gång? Det är en kulturell grej verkar det som.

De starka kemikalierna de använde, och att de hade i dem för länge, gjorde att mitt hår gick av på mitten rakt framför frisören. När jag uttryckte min frustration, och faktiskt började gråta, hotade frisören med att ringa polisen om jag inte betalade (trots att detta aldrig kommit på fråga). De har lite att lära sig om kundservice, haha.

Funderat på löshår

Det är inte så farligt att jag måste ha löshår den här gången, men jag har ändå kikat lite på clip in av äkta löshår. Jag gled in på pozehair.se när jag googlade mig fram. Där har de flera olika färger, bara lite svårt att veta exakt vilken nyans som är bra. Jag skulle aldrig orka ha extensions på heltid och tycker också att det är helt onödigt, men clip in hår skulle kunna fylla en funktion och få håret lite tjockare nu när det tunnats ut.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply