ECCO-sandaler i skinn Flash
Kläder, skor och accessoarer, Mode

ECCO-sandaler – en investering för dina fötter

Jag köpte bekväma ECCO-sandaler i början på sommaren. Först hade jag lite ångest över att de var så dyra, men nu när jag använt dem nästan hela sommaren ångrar jag mig inte en sekund. Inte ett skavsår, inget ont i fötterna och jag hade hittat ett par sandaler som funkar till allt! Bekväma men trots det inte fula.

Genom att kombinera dansk design med förstklassiga material och innovativ teknik, sätter ECCO en ny standard för komfort, stil och tillförlitlighet vad gäller skor. Detta familjeföretag har förstått att kvalitet är av yttersta vikt och ger nöjda kunder. ECCO levererar skor av högsta kvalitet, som ser bra ut och passar perfekt, samtidigt som de är överkomliga i pris. Mina ECCO-sandaler är helt klart värda sitt pris.

ECCO skor i skinn, sandaler i läder från ECCO

Mina ECCO skor har varit trogna mina fötter hela sommaren. Den bästa investeringen i år!

ECCO historik

ECCO:s historik går tillbaka till 1963 Karl Toosbuy startade företaget med 16 anställda. Idag säljs ECCO skor på över 50 marknader över hela världen. Företaget har till och med sina egna läder-fabriker och garverier. ECCO är känt för sina skor av högsta komfort. Europeisk design, högkvalitativt läder och en bekväm passform som gör att foten styr skon, och inte tvärtom, gör ECCO skor till en av de bästa skoföretagen i världen. ECCO erbjuder ett brett urval av högkvalitativa skor för män, kvinnor och barn. ECCO gör skor för alla tillfällen, från formella till casual-skor, skor för löpning och vandring samt golf.

Om ECCO skor

ECCO skor kommer alltid att stå för prisvärd lyx för mig. Det är tydligt att skor är en passion för ECCO. De är noggranna med detaljer, har kontroll på produktionen och använder ny teknik som garanterar kvalitet. Som kund söker vi kvalitet, pålitlighet och snygg komfort och jag tycker att jag får allt detta från ECCO skor.

Deras kvalitetsmedvetenhet har hjälpt dem att utveckla en samtida stil med en sofistikerad design. De är skomakare som strävar efter att göra förstklassiga produkter och vill att deras kunder ska förlita sig på ECCO att leverera högsta kvalitet, en bra passform och snygga skor till ett rimligt pris.

Flash ECCO-sandaler i skinn

Flash ECCO-sandaler svarta i skinn

Flash ECCO-sandaler, svarta i skinn, stilrena med snygga detaljer och en enkelhet som gör att de passar till allt.

Jag tyckte att dessa Flash ECCO-sandaler i skinn var de snyggaste och bekvämaste jag kunde hitta. De kostade nästan 900 kr, vilket kan tyckas mycket, men de är av bra kvalitet. Jag har blivit noga med att köpa saker som inte går sönder direkt, det är dåligt både för plånboken och för miljön!

Flash ECCO-sandaler i läder har en lätt yttersula i gummi. Innersulan är gjuten och har en fotbädd i skinn som ger ett skönt steg. Det finns ett spänne med kardborreband som gör att du kan reglera dem efter din fot, superbra grej! Dessa ECCO-sandaler finns i svart och metallic. Du kan köpa dem och andra fina sandaler från ECCO här (annonslänk).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close