IcanIwill tights seamless I can I will träningstights
Träningskläder, Träningstights

Dessa seamless IcanIwill tights är helt rätt just nu!

IcanIwill tights är heta och att den nya kollektionen har en ny variant av seamless tights är ännu hetare. Förra varianten av I can I will träningstights som var sömlösa var snygga även de, men dessa är snäppet vassare! Den här typen av smickrande tights har setts hos flera märken och kanske kändast av dem är Gymshark Women. De tre nya färgerna på IcanIwill tights är som karameller i höstmörkret.

Detta inlägg är skrivet med adlänkar och bilder från fitnessbutiken.se

En titt på senaste IcanIwill tights

IcanIwill träningstights ICIW seamless tights

IcanIwill träningstights i seamless design, framhäver rumpan genom kontraster i tyget.

IcanIwill tights i seamless design är tillverkade helt utan synliga sömmar. Seamless tights är som sagt trendigare än någonsin. Den diskreta men ack så figursmickrande designen, med kontraster i tyget, gör att de feminina formerna framträder mer. Dessa träningstights är slimmande samtidigt som de framhäver rumpan. Färgerna är inspirerande och somriga, som en endorfinkick inför den mörkare säsongen.

Passform och storlek ICIW tights

ICIW top ICIW tights

Mellan en tight ICIW topp och midjeresåren på IcanIwill träningstights kan det bli en liten muffintop om man tar för liten storlek.

Jag skulle säga att passform och storlek hos ICIW tights är ganska normal åt det lite mindre hållet. Är du på gränsen till en lite större storlek skulle jag rekommendera att istället välja den. Jag är mellan S och M, och väljer hellre M eftersom just dessa seamless tights är väldigt figursydda. Vissa butiker säger gå ner en storlek, men det beror ju på hur tight du är ok med att de sitter. Visst ska de sitta tight men det blir inte snyggt att se ut som en stoppad korv i en för liten storlek.

Dessa I can I will tights har en bred elastisk midjeresår som gör att byxorna sitter på plats. Ibland kan såna här sömmar ge lite “muffintop”, därför råder jag dig att inte ta för liten storlek. Det hjälper dock att dessa ICIW träningstights sitter relativt högt upp.

Här finns en ICIW storlekstabell.

Material seamless tights

ICIW seamless tights sömlösa träningskläder icaniwill

Seamless tights är så hett just nu och I can I will gör superläckra träningskläder i sömlös design.

Enligt dem själva har dessa seamless tights en bra fuktavledningsfunktion vilket går att diskutera. Det här är inte de bästa tightsen för dig som svettas jättemycket och ska köra ditt hårdaste pass. De funkar betydligt bättre för lite lugnare pass på gymmet eller löpning utomhus. De är sjukt bekväma eftersom de är sömlösa, det är inget som skaver emot någonstans.

Slutsatsen är att dessa IcanIwill tights är en färgklick som inspirerar till träning och får dig garanterat att vilja träna mer! Observera att de beige-guldiga  tightsen kan vara lite genomskinliga. Det kan vara värt att veta om du är en person som jag som gör många squats!

Läs även mitt tidigare inlägg och I can I will träningstights.

Vilken färg är din favorit av dessa sömlösa tights?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply