carolina gynning muggar
Inredning

Carolina Gynning muggar


Carolina Gynning muggar och vinglas syns numer i varje trendmedveten persons hem. De feminina och vackra mönstren, med dramatiska kvinnoansikten, ger verkligen ett vackert intryck i hemmet. Gynning är en sån person som verkligen är känd bland folket i Sverige, och jag har svårt att tro att någon har lyckats undgå vem hon är. Från att ha varit något av en skandal-princessa har hon växt i sin konst och blivit en av de stora moderna konstnärerna i Sverige.

Mina fina muggar “Slice of Life” och “In to the future” finns att köpa på Cervera.se för 199 kr/st. Se även mitt recept på proteinpannkakor som syns på bilden.

Carolina Gynnings karriär

Carolina Gynning bohemisk outfit

Bild på Carolina Gynning i snygg bohemisk outfit (bild @gynning.net).

Gynnings karriär inom mediabranschen startade runt 2004 när hon deltog och vann Big Brother. Efter det har vi kunnat se henne som programledare för diverse olika program så som Let’s dance och Idol.

Under hela denna tid har hon också skrivit mycket, både för olika tidningar men också på egna bloggar. All denna närvaro i media har verkligen gjort Gynning till någon som de allra flesta känner igen.

Fokus på konsten

Nu på senare år är det mer konsten som håller henne upptagen. Mamma Agneta Gynning och även hennes morfars bror Lars Gynning är etablerade och duktiga konstnärer.

Carolinas verk syns på populära utställningar och motiven finns tryckta på allt från duschdraperier till vinglas. Just vinglasen, som hon skapat tillsammans med den svenska kedjan Cervera, är de bäst säljande produkterna.

Många av hennes verk har feminina drag, med färgglada kvinnoansikten som en tydlig symbol för Gynnings konst. En annan symbol som återkommande syns i hennes konst är olika fjärilar. Detta för att fjärilen enligt gamla sägner står för själen, glädje och lycka enligt Gynnings egna hemsida.

Carolina Gynning muggar

Carolina Gynning slice of life mugg vinglas

Lagade ihop en “morotskaka” på rödbetor (recept kommer). Se så fint det är att servera fika tillsammans med fina muggar!

Jag har två Carolina Gynning muggar med olika motiv som jag flitigt använder. Något jag gillar med just dessa muggar är att de är väldigt fina men ändå enkla. De saknar öra vilket ger dem ett stilrent intryck. Motivet sträcker sig runt om hela muggen, detta gör att de ser väldigt väldesignade ut.

Carolina Gynning slice of life

Carolina Gynning Slice of life mugg

Carolina Gynning Slice of life mugg (bild @cervera.se)

Motivet på muggen vid namn ”slice of life” är ett kvinnoansikte med mycket färg, färgerna drar mycket åt det lila och orangea, med motivet tydligt framträdande genom svarta linjer. Även här finns fjärilsliknande mönster, vilket gör att man ser att Gynning verkligen lägger tanke bakom sina verk och man ser verkligen att de hör ihop.

Carolina Gynning in to the future

Carolina Gynning muggar in to the future

Carolina Gynning mugg in to the future (bild @cervera.se)

Den andra muggens motiv har namnet ”in to the future” och här är fjärilarna mycket mer framträdande, även fast det fortfarande är ansiktet som ligger i fokus. Denna Carolina Gynning mugg har mer konkreta färger, blått, rosa och gult med mindre svarta konturer än motivet ”slice of life”.

Köp Carolinas design online

Jag är jätteglad över dessa muggar och tycker verkligen om Carolinas konst. Det är alltid kul att se personer utvecklas och hitta något de är duktiga på, och hon verkar verkligen trivas med konsten. Jag förstår verkligen varför hennes motiv och produkter har blivit så populära!

Du kan själv köpa alla produkter från Carolina Gynning design HÄR.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close