Calvin Klein sportbh och trosa vita, grå, svart
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder

Calvin Klein sportbh och trosor som ses på alla fitnessbloggare

De klassiska underkläderna, Calvin Klein sportbh och trosor, ses numer på alla fitnessbloggare och träningskonton på Instagram. Träningsresultat visas upp i dessa snygga,men samtidigt enkla underkläder, som inte känns för avklädda. Calvin Klein har garanterat ökat sin försäljning av sporttopp och trosor efter att ha synts så mycket i sociala medier. Här listar jag mina favoriter bland Calvin Klein underkläder.

Calvin Klein sportbh och trosor

Calvin Klein sportbh och trosor är den klassiska looken, antingen för dig som vill visa upp dina träningsresultat på Instagram eller bara ha bekväma underkläder. Jag har tidigare skrivit om bikini från Calvin Klein så det är ingen överraskning att jag även är mycket förtjust i deras underkläder. Nedan listar jag mina absoluta favoriter.

Här finns hela utbudet av underkläder från Calvin Klein.

Calvin Klein sporttopp i bomull

Svart röd grå vit sportbh från Calvin Klein i bomull

En klassisk röd, vit, svart eller grå sporttopp från Calvin Klein

Detta är en klassisk sporttopp från Calvin Klein som finns i flera olika färger. Denna modell av Calvin Klein sportbh har brottarrygg och en bred resår under bysten. Toppen är tillverkad av bomullstrikå av 53% Bomull, 35% Modal och 12% Elastan. Sportbehåar från Calvin Klein är kända för att vara lite små i storleken så jag rekommenderar att ta en storlek större. Köp denna sporttopp från Calvin Klein här.

Calvin Klein Bralette Lift sportbehå med vadderade kupor

Grå Calvin Klein sporttopp sportbehå vit och svart text

Sportbh från Calvin Klein i vit, grå eller svart

Bralette från Calvin Klein är deras sporttopp/sportbh utan byglar. Den här modellen har vadderade, formpressade kupor för bättre support och lyft. Nedtill syns den klassiska Calvin Klein-resåren som även håller bysten på plats. De breda axelbanden korsas i ryggen för maximal support och minskat skav på axlarna. Denna Calvin Klein sportbh är tillverkad av 53% bomull, 35% modal och 12% elastan. Köp Bralette Lift sportbehå från Calvin Klein här.

Calvin Klein topp utan byglar

Bomullstopp från Calvin Klein

En enkel variant av bomullstopp från Calvin Klein

Calvin Klein sportbh med tunna axelband och bra passform. Sporttoppen är perfekt att använda vid ett hårt träningspass eller under vanliga kläder för en bekvämare vardag. Modellen är fodrad för att minska friktionen mot kläder. Denna sportbehå från Calvin Klein har inga byglar utan har istället en bred resår nedtill, vilket minskar trycket på brösten. Axelbanden är reglerbara. Toppen är tillverkad av 92% bomull och 8% elastan. Köp denna sporttopp från Calvin Klein här.

Calvin Klein trosor och stringtrosor

Calvin Klein trosor och stringtrosor i bomull i färgerna svart, vit, grå och rött

Calvin Klein trosor och stringtrosor är både bekväma och snygga

Calvin Klein trosor och stringtrosor är riktigt bekväma och passar bra ihop med sporttopparna. Trosor från Calvin Klein finns dessutom i många olika färger. Logoresåren med text upptill gör att trosorna sitter på plats. Jag gillar att dessa trosor är tillverkade av bomull, eftersom det är ett material som andas. Köp snygga trosor från Calvin Klein här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply