Black Friday Rabatt 2017 Bodystore rabattkod
Hälsa, Kost och mat, Kostillskott

BODYSTORE Black Friday rabatt 2017

En av mina favoritbutiker Bodystore har Black Friday rabatt 23-27 november 2017. Under denna period får du hela 20 procent rabatt på hela butiken. Hos Bodystore hittar du allt från proteinpulver, superfruits och vitaminer till träningskläder och köksmaskiner. Skynda dig att fynda för denna rabatt gäller endast under dessa dagar denna vecka.

[Klicka här] och ange rabattkoden BLACK20 i kassan (det här är en annonslänk till bodystore.com)

20% Black Friday Rabatt 2017 hos Bodystore

Bodystore har en jättebra Black Friday Rabatt i år. Hos dem handlar jag de flesta av mina pulver, så som acaipulver, spirulina, matcha, maca-pulver och superbär som goji. Jag gillar att de har ett stort utbud av ekologiska produkter. Jag är helt övertygad att hur vi äter har den största påverkan på hälsan. Vitamintillskott i all ära, men riktigt bra naturliga råvaror kommer vi långt på! Jag försöker dessutom äta mer och mer vegetariskt och testa mig fram med veganska recept. Jag är långt ifrån där, och kanske kommer jag aldrig att äta en helt växtbaserad kost, men målet är att utöka andelen vegetariska måltider under 2018.

Mina favoritprodukter från Vitaprana

Vitaprana är Bodystores egna varumärke med ett stort utbud av hälsosamma produkter. Jag är framförallt förtjust i deras acaipulver (acai är ju en brasiliansk nationalrätt), gojibär och spirulinapulver (alger är sååå nyttigt). Jag kommer snart att lägga upp lite roliga recept med dessa ingredienser på bloggen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply