Blommig långklänning, blommig maxiklänning
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Blommig långklänning – de finaste klänningarna 2018


En blommig långklänning är aldrig fel! Nu när sommaren börjar närma sig börjar klädkedjorna plocka in mer och mer mönster i sina kollektioner, och något som är mycket populärt år efter år till just sommaren är det blommiga mönstret. Blommor av olika former och sorter mot enfärgade bakgrunder är klassiskt och återkommer varje år. Vad sägs om en blommig långklänning eller en topp med somriga blommor på? En av dessa klädkedjor som satsar på den blommiga trenden är en av Skandinaviens största onlinebutiker; Bubbleroom.

Bubbleroom har ett tema blommigt den här veckan, ”bloom baby bloom”. Mina favoriter är de blommiga topparna och särskilt denna, en blommig långklänning! Se alla produkter här.

En blommig långklänning till sommaren

När sena sommarkvällar med bra umgänge och roliga händelser under dagarna blir vardag så blir vi influerade av detta i vår klädstil. Mer hud visas allt eftersom temperaturen i luften stiger, trånga byxor blir till shorts eller kjolar och luftiga och svala klänningar blir våra nya basplagg. Alla dessa plagg har ofta väldigt färgstarka kulörer och mönster inspirerade från sommarens flora.

Oavsett vilket evenemang du ska på så kommer en blommig klänning göra dig väl! Allt från grillkvällar med nära och kära till galor och dagsevent inom jobbet. Vissa hävdar att just blommiga mönster kan bli ”för mycket” eller ”se billigt ut”, men det tycker inte jag!

Att tänka på när du väljer blommig klänning

Det finns dock några saker att tänka på när man väljer blommiga mönster. Större blommor ger nästan alltid ett elegantare och stilrenare intryck än flera små i mönstret. Blommornas placering spelar också roll, det vanligaste och säkraste är att man väljer ett plagg med blommor över hela tyget istället för vid endast vissa partier.

För den som älskar färger är också det blommiga mönstret perfekt då man med det faktiskt kan blanda ganska vilt med olika färger utan att det ser konstigt ut!

Så stylar du en blommig maxiklänning

Just en blommig maxiklänning passar till alla tillfällen och kan bäras på så många olika sätt! Med en bikini under och ett par neutralt färgade sandaler så blir den en perfekt strandoutfit för lata dagar, för att bygga på denna look kan en strandväska i en neutral färg vara en både snygg och praktisk accessoar. Vill man sedan fortsätta bära samma klänning till kvälls så kan man satsa på ett par finare skor och finare accessoarer. Att tänka på är att den blommiga maxiklänningen kan bli lite för mycket om man lägger till alldeles för mycket smycken och accessoarer, låt klänningen själv ta plats!

Till vardags kan klänningen med fördel bäras med ballerinaskor och solglasögon för att ge ett ledigt och sportigt intryck. Om temperaturen blir lite svalare så kan man lätt lägga till en lätt sliten jeansjacka och ett par slutna skor.

blommig långklänning 2018

Alla dessa snygga maxiklänningar kommer från Bubbleroom och kan köpas HÄR.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close