billiga jeans online mörka jeans med push up
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Billiga jeans online – här är bästa onlineshopparna


Jeans, jeans, jeans. Kanske det plagg som kan vara svårast och viktigast att hitta ”rätt”. Med rätt menar jag ett par snygga jeans för din kroppstyp, till rätt pris så klart. Ett bra par jeans kan hålla i många många år och kommer tjäna dig väl i alla de åren. Men, ofta kan jeans bli väldigt dyra, och det är inte alltid så kul att lägga ut flera tusenlappar på ett par jeans. Vart ska man då leta? Mina bästa tips har jag samlat i detta blogginlägg.

Mina jeans på bilden ovan kommer från bubbleroom.se och har push up-effekt. Du kan köpa dem här.

Fynda jeans online

Det är online, eller på internet som man kan hitta de riktiga kapen. I de fysiska affärerna syns ofta bara de stora kedjorna som är etablerade i Sverige, och de kan också ha väldigt bra priser, men det är lättare att hitta lågprisbutiker online. Detta gäller särskilt om du bor i ett mindre samhälle eller en mindre stad. Där är ofta priserna på samma nivåer i alla butiker då konkurrens är en viktig faktor när man prissätter varor på sådana ställen.

Så, börja kika runt! Gå först in på de stora kedjornas hemsidor, så som min favorit bubbleroom.se eller de stora kedjorna H&M och Lindex. Kolla deras priser, då vet du vad du ska leta i för prisklass om du vill hitta jeans under deras priser. Titta också på de dyrare sidorna för att se hur mycket du kan spara.

Köp inte för billigt – kom ihåg kvalitet!

Det finns en del saker att titta efter på den sida man tittar på jeans. Du har säkert hört att vissa saker kan vara ”för bra för att vara sant” och det stämmer ju också med kläder. Allt för billiga jeans kan ha riktigt dålig kvalité, och är alltså i slutändan inte ens värda den tid du la ner på att hitta dem. Här nedan följer ett par saker man ska akta sig för:

  • För billiga priser. Ett par jeans under 50 kr är antagligen inte ett par bra jeans. Vill du hitta ett par så pass billiga så är min rekommendation att du kollar på loppisar, begangnatmarknader och sånt där du kan hitta riktigt fina jeans till riktigt låga priser.
  • ”Konstiga” hemsidor. Är sidan skriven på ett dåligt språk, har tvivelaktiga betallösningar osv. så kan det bästa vara att hitta en annan sida.

Tips på bästa onlineshopparna

Vilka kan man då lita på? De jag valt ut här är några av dem!

  • Bubbleroom.se som är en av de största klädkedjorna online. Mina favoriter är så kallade push-up jeans från dem, jag har dem både i mörk jeans och i svart.
  • Forever 21. En utländsk sida som har basjeans till riktigt bra priser, deras kvalité är också hyfsat bra.
  • Lager 157. De finns som butiker runt om i landet också, men deras jeans är billiga och går att lita på.
  • Fashion Nova. Sida från USA som ofta har rea på sina jeans, dessa är nog de med bäst kvalité. + poäng för att de har många olika modeller som passar många olika kroppar.

Lycka till med dina jeansfynd! Har du fler tips på bra sidor så lämna de gärna här nedan så fler får ta del av dem! Mina jeans på bilden hittar du som sagt hos bubbleroom.se här.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply