Michael Kors ballerina MK ballerinaskor
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Mina Bästa Ballerinaskor: Michael Kors Ballerina Fulton

Michael Kors Ballerina Fulton är de snyggaste ballerinaskorna och de finns i flera olika färger. Jag går nästan alltid runt i ballerina, jag gillar att kunna gå snabbt, även när jag inte är i mina träningskläder. Ballerinaskor hör våren, sommaren och hösten till, och på vintern kan de användas inne på jobbet. Jag älskar Michel Kors Ballerina för att de är i så bra kvalitet jämfört med många andra ballerinaskor som finns att köpa. De har dessutom en rejäl sula, till skillnad från många andra modeller. Läs här om mina favoriter.

Ballerinaskor – en klassiker

Ballerinaskor är en klassisk damsko med rötter från 1500-talet. De gick sedan ur mode under 17- och 1800-talet då högklackade skor dominerade modet. Förr i tiden bar även män ballerinas. Ballerina kan ha antingen spetsig eller rund tå och de fick sitt namn då de påminner om balettskor. Vanligtvis har de en tunn sula och ett stilrent utseende. Audrey Hepburn bidrog till att ballerinaskorna blev moderna igen när hon bar dem tillsammans med ett par cigarettbyxor i Funny Face 1957. Även den vackra Brigette Bardot glassade runt i eleganta ballerina på 50-talet.

Om Michael Kors

Michael Kors är en amerikansk modedesigner. Han är hyllad för sin sport-luxe estetik, hans välgörenhetsarbete och hans utgående personlighet. Michael Kors är född den 9 augusti 1959. Som barn jobbade han som modell och var med i många reklamfilmer. Redan som 14-åring påbörjade han sin karriär som modedesigner. Michael Kors designar kläder för män och kvinnor, accessoarer, klockor, smycken, skor och parfym. 2004 lanserade han MICHAEL Michael Kors, ett mer prisvärt alternativ med samma vackra design. Han har även varit domare i Project Runway i fem säsonger, ända till 2012.

Fulton Michael Kors Ballerina Svart skinn

Michael Kors Ballerina svart Fulton

En klassiker: svarta Michael Kors Fulton Ballerina

Klassiska Michael Kors ballerina i svart. Dessa snygga ballerinaskor är rundade framtill och har Michael Kors logotyp på tårna. De är naturligtvis tillverkade i läder, insidan är delvis av textil. Michael Kors ballerina har alltid en förstärkt häl och en yttersula av gummi, vilket gör dem slittåliga. Detta är ett par svarta ballerinaskor som passar perfekt till allt, både på jobbet och privat. Köp ballerinaskor från Michael Kors här.

Fulton Michael Kors ballerina brun läder

Michael kors ballerinaskor brun läder

Michael Kors ballerinaskor i brunt läder

Fulton Michael Kors bruna ballerina är lyxiga och samtidigt avslappnade ballerinaskor. Dessa Michael Kors ballerina är tillverkade av vackert saffiano-läder. De har en stabil gummisula för dagslång komfort. Den rundade tån pryds av de gyllene MK logotyp-emblemet. Den här färgen är extra snygg till jeans, och perfekt för att piffa upp en klassisk T-shirt och jeans combo. Köp ballerinaskor från Michael Kors här.

Michael Kors ballerina Fulton färg nude

Michael Kors ballerinaskor nude ballerina

Så snygga Michael Kors ballerinaskor i nude

De vackra Michael Kors ballerina skor i modellen Fulton finns även i färgen Nude. Så snyggt till sommarklänning eller på jobbet till ett par byxor. Nude är verkligen en sommarfärg, men den passar lika bra på våren och en bit in på hösten. De har den klassiska MK-symbolen framtill på tån och en mjuk feminin form. Perfekt även till sommarens studenter, bröllop och trädgårdsfester. Köp ballerinaskor från Michael Kors här.

Michael Kors MK ballerinaskor logo

Michael Kors ballerina MK logo

Michael Kors ballerina med MK logo

Snygga MK ballerina med logo-print över hela skon. Dessa snygga ballerinaskor finns både i färgen vanilla (vit) och i brun. De är tillverkade av läderimitation till skillnad från de vanliga Fulton ballerinaskor från Michael Kors, men alla detaljer är i skinn. Fördelen med skinnimitation är att det står bättre emot regn. De är även lättare att rengöra, för skor har ju en tendens att bli smutsiga. Dessa Michael Kors ballerina har samma kraftiga sula och den snygga MK-logon framtill på tån. Köp ballerinaskor från Michael Kors här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply