Svart baddräkt 2019 badmode beach 2019
Mode

Baddräkt istället för bikini – badmode 2019


Är du som jag på jakt efter en ny baddräkt till beach 2019? Jag har hittat min favorit och ger här tips på några snygga baddräktsmodeller. Innan jag flyttade till Brasilien använde jag bara bikinis. Men, i Rio används baddräkter även som vanliga kläder (som bodys). Även om brassarna inte bär dem på beachen så mycket så är de desto vanligare på after beach och pool parties. Badmodet 2019 är har verkligen uppdaterat baddräkten och gjort den trendig. Här nedan hittar du några av mina favoriter.

Badmode 2019

Årets badmode 2019 innehåller massor med valmöjligheter för dig som vill hitta en ny baddräkt. Jag valde själv en svart baddräkt med djup ringning vilket jag tycker är absolut snyggast. Det jag gillar med baddräkter är att de verkligen kan passa alla typer av kroppar och har lite generösare passform för bysten. Jag som ammar kan inte alltid hitta bra bikinis med kupor, då dessa tenderar till att trycka på brösten på ett obehagligt sätt.

Jag tycker också att det är skönt att ha en baddräkt när jag går till simhallen. Där känns det ganska poänglöst med en bikini eftersom man ändå inte får någon sol på sig. Allra snyggast tycker jag en baddräkt är till en kjol för en look som man kan ha både när man går till stranden och på kvällen eller en after beach.

Årets badmode-trender

Jag har surfat runt lite kring årets badmode-trender och hittat att dessa trender gäller för sommaren 2019.

  • Knytband
  • Djup v-ringning
  • Leopard
  • Rött

Utöver det tycker jag absolut att det är värt att satsa på en klassisk svart baddräkt. Eller varför inte en vit om man är lite mer vågad och har lätt för att få solbränna.

Svart baddräkt

svart baddräkt 2019 badmode

Det blev denna svarta baddräkt för mig i år. Det kommer att komma bilder snart. Love it!

Jag valde en svart baddräkt i år. Jag hade en svart Michael Kors baddräkt under graviditeten som jag hittade på en outlet. Just svart passar mig bra då det både är slimmande och klassiskt. Den här modellen blev jag extra glad över att jag hittade eftersom den påminner om en svart baddräkt jag hade i Rio som blev totalt utsliten.

Du hittar denna modell här.

Här kommer några till varianter

Baddräkt svart i olika modeller med djup urringning

Älskar alla dessa svarta baddräkter, speciellt den i mitten som kan knytas på olika sätt.

Du hittar dessa modeller här.

Vit baddräkt

En vit baddräkt är kanske för de lite modigare. Många är rädda för att vita baddräkter ska bli genomskinliga men de allra flesta som tillverkas är tillräckligt vadderade för att det inte ska hända. En annan “rädsla” när det gäller vitt badmode är att det är lätt att se blek ut. Så kanske är det bäst att få lite färg först för att inte smälta in i tyget haha. Tänk också på att tvätta baddräkten direkt efter användning, då solkräm har en tendens att lämna fula gula fläckar.

vit baddräkt vita baddräkter ej genomskinliga

Vita baddräkter av bra kvalitet blir inte genomskinliga. En snygg vit baddräkt är bästa matchen för en gyllenbrun eller mörk hy.

Du hittar dessa modeller här.

Röd baddräkt

En röd baddräkt är så rätt 2019. Jag läste en undersökning för ett tag sedan där man kom fram till att de som bar rött ansågs snyggare. Kanske är det något speciellt med den röda färgen som gör att den nästan är lite farlig. Oavsett så är detta en färg som kommer att synas flitigt på beach 2019 så skynda dig att lägg vantarna på en röd baddräkt innan de tar slut!

Röd baddräkt 2019 badräktsmode röda baddräkter

Röda baddräkter är så snygga! Jag har än så länge bara haft röda bikinis. Kanske det blir ändring på det…

Du hittar dessa modeller här.

Leopard baddräkt

Leopard baddräkt animal print baddräkter leopard

Vill du sticka ut lite på stranden ska du definitivt satsa på en leopard baddräkt.

En baddräkt i leopard? I år är det helt rätt om du frågar många av de stora modetidningarna! Här krävs det kanske lite extra mod men animal print kan vara så snyggt. Jag gillar hur leopard matchar med jeans, så jag skulle definitivt ha den här baddräkten ihop med ett par slitna jeansshorts.

Du hittar denna modell här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply