Köpa vecko kalender 2018, kalender med veckor
Livsstil

En bra almanacka med veckor – bästa sättet att ha koll på vardagen!

Jag skaffade en almanacka med veckor efter att en kompis till mig föreläst för mig om alla dess fördelar. Jag var nybliven egenföretagare och vardagen ser inte speciellt inrutad ut för en sån som mig. Det är lätt att tappa fokus och glömma bort viktiga saker. Kände mig ofta stressad över att ha så många saker i huvudet. Bestämde mig därför för att följa min kompis råd och köpa en almanacka med veckor – det är bland det bästa jag gjort för min produktivitet och mitt välmående.

Köpa almanacka 2018

Köpa almanacka 2018 terminskalender med veckor

Min nya almanacka 2018 är ljusrosa. Ser fram emot att planera dagarna under hösten 2017 och nästa år. Choklad och kaffe är ett måste när det ska planeras!

Jag gick precis ut på en mission för att köpa en almanacka för 2018. Jag hittade en rosa som jag gillade, min från förra året var ljusgrön. De är så snygga ihop – men det är ju inte därför jag köpte dem? Eller? Skämt å sido är det väldigt praktiskt att ha ett helt uppslag som man får i en vecko-kalender. Klockans timmar är även uppdelade, så att det är lätt att skriva in exakta tider och få en överblick. Jag har försökt att använda mig av en online-kalender men det funkar inte, jag glömmer att kolla och tycker inte att jag får en bra överblick. Vecko-kalender är vad som gäller för mig!

Almanacka med veckor

En almanacka med veckor är att föredra då de ger mycket utrymme och god överblick. Jag brukar planera ungefär 2 veckor i taget, mer eller mindre. Jag börjar med att lägga in de återkommande aktiviteterna som gym, bloggande och tvättider. Därefter fyller jag på med möten och sociala aktiviteter. Det som jag behöver bli bättre på är att boka in tid då jag inte jobbar, egentid och så. Ska du köpa kalender – köp en almanacka med veckor! Det är det bästa planeringsverktyget för mig.

Vecko-kalender. Kalender 2018 med veckor köpa online

Min 2017/2018 kalender med veckor är mitt vardagliga verktyg. Precis som choklad och kaffe med mjölk…

Almanacka 2018

Jag gjorde ett kollage av fina almanacka 2018. Det finns naturligtvis även mindre färggranna, traditionella almanackor. Jag hittade dessa och min förra kalender hos adlibris.se (annonslänk).

Almanacka 2018 med veckor rosa grön färg

Almanacka 2018 – färgglada och fina kalendrar.

Jag hittade så många fina kalendrar att jag nästan blir sugen på att köpa en till! Investera i ett bra och billigt planeringsverktyg – och få bättre översikt över vardagen. Det hjälper även produktiviteten och effektiviteten. Det är gott om utrymme, vilket gör att du även kan fylla i små anekdoter. På så sätt funkar kalendern även som en dagbok.

Du hittar hela utbudet av kalendrar här.

Vad använder du för planeringsverktyg? Vilken är din favorit bland dessa kalendrar? Kommentera gärna nedan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close