Allt för hälsan 2018 Fitnessfia Mattias Sunneborn
Hälsa, Träning

Allt för hälsan 2018 – mässbesök och pressfrukost

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Idag fredagen den 9 november drar Allt för hälsan 2018 igång. Det är en hälsomässa som körs samtidigt som Stockholm food & wine. Mässans fokus är lustfylld träning, att träning ska vara glädjefyllt för både hjärta och hjärna. Det är en inställning jag skriver under på till 100%. Under Allt för hälsan 2018, som hålls i Stockholmsmässan i Älvsjö, presenterades nya träningsformer, spännande hälsoprodukter och inspirerande föreläsningar. Jag rekommenderar starkt ett besök.

Dagen började med pressfrukost

Pressfrukost hälsosam frukost Allt för hälsan 2018

Supertrevlig pressfrukost på Allt för hälsan mässan som bestod av hälsosamma smörgåsar, frukt och juice-shots.

Morgonen började med min första pressfrukost någonsin. Det känns väldigt spännande att få möjligheten att besöka en mässa som influencer. Jag tror att det kommer att bli vanligare att influencers bjuds in till mässor för att snabbt sprida marknadsföra eventet via sociala medier. Många tidningar var även där, men publiceringstiden är väldigt lång för traditionell media.

I hälsans tecken serverades en nyttig och mycket god frukost bestående av bland annat hälsosamma smörgåsar, frukt och green juice shots (läs gärna mitt inlägg om juice shots).

Pressackreditering Allt för hälsan 2018

Programmet för pressfrukosten och mitt “pressleg” som jag är mycket stolt över.

Efter det följde inspirerande föredrag och prisutdelning i innovationstävlingen SHINE (där jag tycker alla skulle ha vunnit). Starkast intryck gjorde ungdomarna från ung företagsamhet (UF) som startat företaget High Five. Deras affärsidé grundar sig på behovet av att tala om psykisk ohälsa. Som den unga VDn för företaget sa “vi hjälper starka döttrar till starka kvinnor”. Hormonerna i min kropp gjorde att jag fällde en tår över hur fint det var sagt och jag tänkte på min nyfödda dotter som jag var ifrån för första gången under Allt för hälsan-mässan.

Ung företagsamhet High Five UF

Störst intryck på mässan gjorde Ung företagsamhet High Five UF.

Monterbesök under Allt för hälsan 2018

The House Fitness rolig träning

The House Fitness var på plats med ett budskap som jag skriver under på.

Jag passade på att njuta av min egentid under Allt för hälsan. Det fanns ett stort utbud av olika typer av utställare. Jag pratade länge med ägaren till yogamärket Hangmatta om hållbar textilindustri. Provsmakade hälsojuicer från märket Rå som inte innehåller tillsatser. Stannade även länge i montern för I Can I Will och snackade träning och träningskläder med dem.

Mässan pågår hela helgen och jag rekommenderar verkligen ett besök.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply