Aimn träningskläder 2018 matchande set träningstights yoga
Träningskläder

Aimn 2018 – träningskläder


Jag verkligen älskar Aimn träningskläder och det finns massa spännande nyheter 2018 som du inte bör missa! Inlägget jag skrev om träningstights från Aimn har blivit ett av bloggens mest lästa och det betyder nog att ni läsare gillar träningskläder från Aimn lika mycket som jag. Här kommer därför ett till blogginlägg om dessa fantastiska träningskläder från de två coola svenska tjejerna som startade Aimn.

Aimn träningskläder

Aim’n har så otroligt mycket snyggt bland träningskläder och det finns många nyheter. Innan jag går in på nyheterna för 2018 vill jag hylla några klassiker:

Aimn Stripe tights – Instagrams mest populära träningstights

Svarta gråa rosa Aimn stripe tights med logo

Stripe tights från Aimn är deras klassiska tights med Aimn logo

Aimin Stripe tights är deras signatur-tights som synts på fitness-Instagramkonton över hela världen. De populära färgerna är stripe tights i rosa, svart eller grått. Dessa är ett par klassiker som passar till allt. Jag tycker speciellt mycket om de gråa stripe logo tights från Aimn träningskläder. Stripe logo är en figursydd modell i elastiskt material av fuktavvisande material. De har en vit resår som markerar rumpan på ett snyggt sätt. Här kan du köpa stripe tights från Aimn.

Aimn high waist tights – träningstights med hög midja från Aimn

Aimn träningstights med hög midja hight waist tights gröna, rosa, svarta, vinröda

Modellen Aimn hight waist tights är snygga träningstights med hög midja

Aimn high waist tights med hög midja är mina absoluta favoriter. Som ni kanske läst tidigare i mitt inlägg om träningstights med hög midja, är jag extra förtjust i tights som smickrar kroppen på ett bra sätt. Det är just det som den breda resåren och den höga midjan på modellen Aimn high waist gör, du ser mer fit ut och dina former visas. Jag skulle välja någon av färgerna om jag vill visa upp mina träningsresultat i snygga träningskläder från Aimn. Välj endast svart om du vill dölja något, då de får dig att se smalare ut, men på bekostnad av att visa upp dina former. Köp Aimn high waist träningstights med hög midja här.

Luftig tränings t-shirt från Aimn

Aimn tshirt i svart vit och rosa

Luftig tshirt från Aimn i svart, vitt eller rosa

En snygg och enkel tshirt från Aimn som är perfekt för träning. Tshirten finns i tre olika färger, deras signatur-rosa, svart eller vitt. Materialet är luftigt och perfekt för svettiga träningspass. Färgerna är lätta att kombinera med ett par snygga träningstights. Materialet är 100 procent bomull, vilket jag gillar. Köp en snygg tränings tshirt från Aimn här.

Matchande set träningskläder från Aimn

Aimn matchande set, matchande set med top och tights

Två exempel av snygga Aimn matchande träningsset

Matchande träningsset från Aimn har blivit oerhört populära bland fitnessfolket. På Instagram kan du se snygga yoga-poser och härliga träningsbilder med dessa snygga kombinerade set från Aimn träningskläder. Det blir något fulländat över en träningslook som matchar, det ser lyxigt och välgenomtänkt ut. Ska du satsa på en snygg träningslook 2018 så gör det i ett matchade set från Aimn. Köp dessa fina Aim’n matchande set här.

Här är mina favoriter bland Aimn nyheter 2018

Nu är 2018 här och med det kommer så klart en ny kollektion med fina nyheter från Aimn. Här är några av mina favoriter i år:

Aimn Melange Signature Tights

Melange aimn tights träningstights rose green

Melange är den största trenden i år om vi får tro Aimn sportswear. Dessa snygga varianter är några exempel på det lite dova tyget.

Jättesnygga set i Melange, ett tyg som är lite spräckligt. De vackra färgerna green och rosé är de bästa exemplen Aimn har av denna typ av design 2018. Den höga midjan som är så bekväm och klassisk, gör träningen bekväm samt att det skapar en snygg siluett. Tyget är behagligt och fuktavvisande. Köp dessa fina träningskläder här.

Aimn blommiga tights Bold Spirit (färgvariant på wild och brave)

Aimn träningstights bold spirit wild brave

Aimn lanserade träningstights Brave (rosa) och Wild (gröna) 2017. Nu 2018 välkomnas Bold spirit i svart och vitt.

Aimn tights bold spirit i svart vitt är en nyhet 2018. De otroligt populära Amin Wild spirit och Brave spirit, i grönt respektive rosa, blev oerhört populära förra året. Svart och vitt är en given uppföljare då det är en färgkombination som passar till allt. Jag kanske är den som själv väljer färg framför dessa träningsbyxor men jag gillar modellen jättemycket. Köp dessa fina träningstights här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply