Adventskalender 2018 julkalender smink choklad lyx te kaffe ljus
Skönhet

Adventskalender 2018 – de bästa adventskalendrarna för vuxna i år


Din adventskalender 2018 ser förmodligen väldigt annorlunda ut från barndomens adventskalendrar med billig söt choklad. Trenden att investera i lyxigare kalendrar med allt från smink till kaffe håller i sig även i år. Och varför nöja sig med att bara få paket på julafton? Det känns faktiskt ännu mer speciellt att få en liten dos av jul varje dag i 24 dagar. I det här inlägget har jag samlat flera spännande varianter.

OBS! För att hinna få din kalender i tid till första luckan rekommenderar jag att du köper den så snart som möjligt.

Adventskalender smink och skönhet

Inom julkalender smink och skönhet finns ett stort utbud av härliga varianter. Allt från en lyxig adventskalender för över 5000 kr till mer budgetvänliga varianter. Vem sa att vintern behövde vara dyster? Med en skönhetskalender kan du njuta av varje dag fram till jul och även efter.

Den mest exklusiva Jo Malone adventskalender (“Bring on the Baubles”)

Jo Malone adventskalender 2018

Jo Malone adventskalender 2018 utmärker sig som den absolut mest exklusiva som finns att få tag på i Sverige. Det här är inte en julkalender för vilken plånbok och person som helst, det här är extrem lyx under hela december månad. Kanske har du någon du vill skämma bort totalt eller så vill du ge dig själv en lyxig julklapp varje dag fram till jul. Innehållet är olika cologne, ljus och andra lyxiga produkter från Jo Malone London. Designen på kalendern andas lyx och går i tonerna av guld och vitt.

Pris: 5074 kr

KÖP HÄR

Rituals adventskalender

Rituals adventskalender 2018

En av de mest populära och prisvärda julkalendrarna är denna Rituals adventskalender 2018. Nedräkningen till julafton får lite extra guldkant med produkter som värmande doftljus, återfuktande bodylotions och väldoftande duschprodukter. Denna avslappnande kalender passar lika bra att unna sig själv som att ge bort till någon du bryr dig extra mycket om.

Värdet av produkterna: ca 1200 kr

Pris: 625 kr

KÖP HÄR

Body Shop adventskalendrar 2018

Body shop julkalendrar har blivit några av de mest populära de senaste åren. De finns i tre olika varianter, allt från budget till lyx. Designen på kalendrarna är vackra med anspelning på djur- och natur, som en påminnelse att produkterna inte är testade på djur.

Body shop julkalender lyx (“ultimate advent”)

Body shop adventskalender lyx 2018

Lyxkalendern Ultimate Advent innehåller 24 luckor med body shops storsäljare i full storlek. Totalt innehåller denna Body Shop adventskalender 25 produkter inom deras exklusiva serier av hudvård, bad, hår och make up. Varje lucka presenteras av räven Freddie the Fox.

Värdet av produkterna är ca 3000 kr

Pris: 1195 kr

KÖP HÄR

Body shop julkalender medium (“deluxe advent”)

Julkalender 2018 body shop

Body Shop julkalender Deluxe advent är företagets prisvärda mellanvariant. Adventskalendern innehåller 25 överraskningar för hela kroppen. Den här skönhetskalendern gör att väntan på julen blir bra mycket mysigare. Varje lucka presenteras dessutom av rådjuret Dani the Deer, med uppmaningar att göra naturaktiviteter.

Ungefärligt värde på produkterna: 1500 kr

Pris: 795 kr

KÖP HÄR

Body shop adventskalender basic (“entry”)

Body shop julkalender 2018

Olivia the Owl presenterar samtliga överraskningar i den ursprungliga varianten av Body shop adventskalender. Totalt 24 produkter av företagets cruelty free-produkter erhålls under perioden fram till jul. Här hittar du många av kundernas favoriter för kropp och själ.

Ca värde: 1000 kr

Pris: 495 kr

KÖP HÄR

Yves Rocher adventskalendrar

Yves Rocher har även de populära julkalendrar. Deras adventskalendrar 2018 är inget undantag från tidigare succéer. Dessutom är dessa skönhetskalendrar fint paketerade.

Yves Rocher julkalender lyx

Yves Rocher adventskalender 2018

Årets lyxiga Yves Rocher julkalender innehåller 24 st beauty-produkter, alla i full storlek. Överraskningarna består främst av företagets bästsäljare. Denna fina adventskalender med traditionellt utseende, består av små tygpåsar och som fästs på ett snöre med hjälp av små klädnypor. På så sätt kan du hänga upp kalendern vart än du vill.

Produktvärde: ca 2000 kr

Pris: 799 kr

KÖP HÄR

Yves Rocher adventskalender basic

Adventskalender Yves Rocher 2018

Denna supersöta Yves Rocher adventskalender innehåller 24 luckor med spännande överraskningar. Kalendern består av en blandning av 8 st skönhetsprodukter i fullstorlek och 16 st i ministorlek i en blandning av kropps- och ansiktsprodukter samt doft och makeup.

Pris för kalendern: 449 kr

KÖP HÄR

Essie adventskalender nagellack

Essie adventskalender 2018

Denna Essie julkalender är en dröm för dina naglar. Innehållet består, som du säkert förstått, framförallt nagellack. Fullstora och små minilack i olika färger gör att du kan testa dig fram till nya favoriter, perfekt för hela familjen. Förutom nagellack innehåller kalendern även nagelvårdsprodukter och tillbehör. En spännande produkt per dag under december livar definitivt upp vintermörkret.

Totalt värde Essie adventskalender 2018: ca 1700 kr.

Pris 899 kr

KÖP HÄR

Adventskalender ljus – Yankee candle adventskalendrar

Ljus hör verkligen den mörka årstiden till och vad kan vara mysigare än en adventskalender med ljus? Yankee candle adventskalendrar finns i tre olika varianter från budget till lyx. Dessa julkalendrar både värmer upp ditt hem och ditt sinne.

Yankee Candle julkalender ljus lyx (“Tower”)

Yankee candle adventskalender lyx

En exklusiv Yankee Candle julkalender med en blandning av företagets olika ljusprodukter. Under en väldoftande resa fram till jul kan du njuta av small jar, votive ljus, vaxkakor, small scents samt exklusiva ljus-accessoarer. Jag ska inte avslöja för mycket men hur härliga låter dessa juldofter: frosty gingerbread och winter wonderland?

Pris: 1369 kr

KÖP HÄR

Adventskalender Yankee candle fold out

Adventskalender yankee candle ljus 2018

Lyxig Yankee Candle adventskalender med 24 luckor av överraskningar. Kalendern innehåller votive ljus och tea light-ljus samt ljushållare till dessa två typer av produkter. Crackling Wood Fire och Christmas Cookie är exempel på dofter som kommer att förgylla resan fram till jul.

Pris för ljuskalendern: 569 kr

KÖP HÄR

Yankee candle tealight kalender (“Wreath”)

Yankee candle adventskalender 2018 tealight

Den billigaste adventskalendern innehåller 24 st luckor med tealight ljus och en ljushållare. Vad sägs om dofter som Sparkling Cinnamon och Crackeling Wood Fire. Mysfaktor i hemmet ända fram till jul är garanterad.

Pris: 499 kr

KÖP HÄR

Adventskalendrar choklad och godis

Julkalendrar med choklad för vuxna och andra typer av godis som lakrits. Billiga adventskalendrar för 20 kr med sockrig choklad kanske funkar för barnen, men som vuxen vill man oftast ha något mer. Var inte orolig, det finns ett fint utbud av adventskalendrar för vuxna.

Valrhona julkalender lyxchoklad

Valrhona Adventskalender lyxchoklad praliner chokladkalender för vuxna

Hallå lyx! Denna adventskalender med praliner från Valrhona är ett givet val för chokladälskaren. Lyxa till nedräkningen till jul med 24 godbitar. Detta är den perfekta julkalendern för finsmakare, men var försiktig så att andra håller fingrarna borta. Exempel på praliner i denna lyxkalender är tiramisu, vinbärs-ganache och te. Ekologisk och Fairtrade mörk och vit choklad samt mjölkchoklad.

Pris: 389 kr

KÖP HÄR

Julkalender lakrits

Julkalender lakrits adventskalender

Danska Lakrids by Johan Bülow är en adventskalender 2018 för riktiga lakrits lovers. Med 24 st bitar av smarrig gourmet-lakrits väntar en överraskande smakkombination bakom varje lucka. Köp den som en tidig julklapp till dig själv eller någon annan lakritsälskare som du vill skämma bort redan innan jul.

Pris för lakritskalendern: 349 kr

KÖP HÄR

Adventskalender 2018 chili (“Julekugler”)

Adventskalender choklad chili julekugler

Chili Klaus är kanske den mest annorlunda adventskalender vuxen i år – 24 luckor med chiligodis. Som en bonus får du även en extra lucka till nyårsafton. Det här är inte en julkalender för vem som helst, utan här krävs en person som gillar chilihettan extra mycket. Det här är nog en kalender du ska hålla långt borta från barn och svaga. Blandningen av chili med sött och salt är oerhört spännande om du vågar! I en av luckorna döljer sig en dödskalle…

Pris för chiliupplevelsen: 499 kr

KÖP HÄR

Julkalender kaffe och te

Värmande dryck i olika smak varje dag fram till jul. En julkalender kaffe eller adventskalender te är en mysig upplevelse som passar te-/kaffeälskaren.

Adventskalender kaffe (kapslar som passar Nespresso)

Kaffekalender julkalender kaffe adventskalender kaffekapslar Nespresso

Kaffekalender med 24 olika kaffekapslar som passar till Nespresso kaffemaskiner. Detta är en perfekt kaffe julkalender för personer som vill varva glöggen med denna ädla dryck. Nu kan du alltså njuta av en kopp kaffe med ny karaktär och smak varje decemberdag fram till julafton. Kaffet kommer från hela världen och innehåller 10 st espresso och 14 st lungo-kapslar, de flesta ekologiska.

Pris för kaffekalendern: 299 kr

KÖP HÄR

Julkalender te

Julkalender te adventskalender English tea shop

Adventskalender te innehållandes pyramid-teer från mitt favoritmärke The English Tea Shop. Bakom 24 st luckor finner du goda ekologiska portions-tepåsar i goda julsmaker. Vad sägs om Gingerbread Man, Candy Cane och Spicy Pumpkin? Julkryddor som kanel, kryddnejlika och kardemumma blandas med fräscha inslag av exempelvis pepparmynta och rosenblad. Denna julkalender te är verkligen en dröm för tedrickande fantaster.

Pris för tekalender: 149 kr

KÖP HÄR

 

Vill du komma mer i julstämning rekommenderar jag dig att även läsa mitt inlägg om julklänningar 2018.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close