Adidas crop top linne topp hoodie
Sportmode, Sporttoppar och träningslinnen

Adidas Crop Top – snygg på gymmet eller till vardags

Snygga Adidas crop top syns överallt på mode- och fitnessbloggar. De snygga magtröjorna passar lika bra som street wear som på gymmet. Visst krävs det ett visst självförtroende för att visa magen, men med ett par höga byxor räcker det med att visa en liten glipa. Oavsett kroppsform tycker jag att du ska rocka en fin Adidas crop top i sommar!

Här nedan visar jag alla varianter av Adidas magtröjor som finns just nu hos nelly.com.

Adidas crop top linne

Adidas crop top linne svart

Adidas crop top linne är snyggt till jeans eller träningstights med hög midja

Sjukt snygg Adidas crop top linne i svart. Den croppade modellen har en ledig passform och rund hals. Den klassiska och Adidas-logotypen med lite skön vintage-känsla syns framtill. Den här Adidas magtröjan är av 100% bomull. Matcha med ett par höga Levis 501:or eller snygga träningstights med hög midja.

Köp croppade toppar från Adidas här.

Adidas crop top t-shirt

Crop top Adidas t-shirt

Adidas crop top t-shirt för dig som vågar visa lite av magen.

Visa upp din snygga kropp genom att rocka denna Adidas crop top t-shirt. Den här magtröjan har korta ärmar och Adidas logotyp tryckt framtill. För en street-inspirerad look; bär den här toppen med byxor eller shorts med hög midja, en bombarjacka och svarta boots. För en mer romantisk känsla matcha toppen med en kjol och fina skor.

Köp Adidas magtröjor här.

Crop top Adidas långärmad

Crop top från Adidas långärmad

Magtröja från Adidas med lång ärm

En långärmad crop top från Adidas som gör sig snygg till nästan allt. Adidas klassiska logotryck syns fram och ger en härlig street feeling. På bilden är den långärmade magtröjan matchad med en hög pennkjol, men du kan lika gärna matcha med snygga track pants eller ett par coola shorts. De långa ärmarna gör att den här tröjan åtminstone värmer lite grann men det är ju inte därför du köper den.

Köp Adidas magtröjor här.

Adidas crop top hoodie

Adidas crop top hoodie svart

Crop top hoodie från Adidas som inte värmer magen men som är sjukt snygg.

Satsa på en Adidas crop top hoodie om du vill ha ett plagg som kan användas en bit in på hösten. Denna croppade hoodie från Adidas Originals har luva med dragsko. Adidas loggan är tryckt framtill. I ärmslut och längst ner på tröjan finns ribbstickade muddar. Du kan bära denna snygga sweatshirt över din träningstopp när du går till gymmet eller i en schysst sportig look ihop med urtvättade jeans. Valet är ditt och hur du än gör har du en outfit som är helt rätt i år.

Köp croppade toppar från Adidas här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply